Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Hoppá: Kiderült hogy VV Danit a felügyelőtisztje is figyeli a villában

Lapunkat egy, a neve elhallgatását kérő informátor tájékoztatta arról, hogy az RTL II csatornán futó ValóVilág Powered by Big Brother egyik játékosa ellen korábban eljárást indítottak csoportos garázdaságért, s az ügy miatt Daninak rendszeresen jelentkeznie kellene felügyelőtisztjénél. Ez azonban most problémába ütközik, hiszen a fiatal játékos nem hagyhatja el a villát.

Úgy tudjuk, Dani kisebb kárt okozott több társával együtt. A férfival szemben feltételes ügyészi felfüggesztést rendeltek el, aminek a lényege, hogy vádemelés nem történt, Daninak 2 éven keresztül pártfogó felügyelőtiszttel kell rendszeresen kapcsolatot tartania, hogy segítsen feldolgozni neki a történteket és figyelemmel kísérje az életvitelét.

Az üggyel kapcsolatban megkérdeztük az RTL Magyarország Marketing- és Kommunikációs Igazgatóságát, hogy mit szólnak Dani múltjához, illetve, hogy amíg a villában van, hogyan tudja tartani a kapcsolatot a kirendelt felügyelőjével.

KAPCSOLÓDÓ
Kötelezővé kéne-e tenni a koronavírus elleni oltásokat?

„Igen, tudtunk Dani helyzetéről, a műsorban való részvételéről pedig tudomása van a felügyelőjének. Az ügyészi határozat nem zárja ki, illetve nem írt elő olyan magatartási szabályokat, hogy a terhelt bizonyos cselekményektől tartózkodjon, vagy nem vehet részt nyilvános műsorban. A büntetés-végrehajtásban bizonyos intézkedések a Covid–19 miatt változtak, vannak, amelyek egy időre felfüggesztésre is kerültek. A járványügyi helyzet miatt megengedett az elektronikus úton való kapcsolattartás, az e-mailes levelezés vagy Skype-on történő beszélgetés abban az esetben, ha a terhelt részére nem írtak elő külön magatartási szabályokat, ami miatt ez nem tartható. Jelen esetben nincs erről szó” – írta lapunknak az RTL Klub.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Gyászol a világ! Meghalt Fülöp herceg, II. Erzsébet királynő férje

„A hatályos jogszabályoknak megfelelően a produkció rendszeresen tartja a kapcsolatot a felügyelővel és beszámol Dánielről, így ő nem vonja ki magát a végrehajtás alól, és tudomásuk van róla. Amint vége a műsornak, személyesen fog ismét jelentkezni a felügyelőnél. Az pedig mindennap megerősítésre kerül a ValóVilág-összefoglalóban, hogy Dani a villában tartózkodik” – zárta válaszát a csatorna.

A testvére vállalja a hibát

Dani bátyja, Gyuri nagyon sajnálja, hogy a meggondolatlansága miatt Dani ilyen helyzetbe került.

– Valóban megtörtént, és az öcsém nevében is mondhatom, hogy nagyon sajnáljuk. Ittasan összetűzésbe keveredtem egy biztonsági őrrel, Dani pedig meg akart védeni. Az én meggondolatlanságom miatt került az öcsém ebbe a helyzetbe. Mindketten nagyon sajnáljuk, ami történt. – mondta a testvér.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!