Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Orbán Viktor érdekes dolgot árult el a nyitásról – Mit jelenthet ez?

Orbán Viktor miniszterelnök is részt vett a Fidesz és a KDNP parlamenti frakciójának szerdai szezonnyitó ülésén.

A frakció a járványhelyzet miatt idén nem tartott kihelyezett találkozót. Az ilyenkor szokásos kétnapos vidéki összejövetel helyett a kormánypárti képviselők a Parlamentben ültek össze.

A 24.hu információi szerint a kormányfő a több mint kétórás előadásában tájékoztatást adott többek között a vírushelyzetet alakulásáról, a vakcina-beszerzésekről, és közben érintette az kormányzat egészségüggyel kapcsolatos fontosabb intézkedéseit, többek között az orvosok béremelését.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Gyászol a világ! Meghalt Fülöp herceg, II. Erzsébet királynő férje

Úgy tudjuk, Orbán beszélt arról is, hogy a járványügyi intézkedések idő előtti lazítása súlyos következményekkel járhat. Azokban az országokban, ahol – akár csak napokra – feloldották a korlátozásokat, durván romlottak a statisztikák, ezért nálunk csak fokozatosan, az átoltottságtól függően változtatnak majd a szabályokon.

Forrásunk szerint a miniszterelnök érzékeltette, hogy a kormánypártoknak a vírusidőszak lezárulta után, de ősztől mindenképp kampányüzemmódra kell kapcsolniuk a közelgő 2022-es országgyűlési választások miatt.

KAPCSOLÓDÓ
Berki Krisztián szerint akinek negatív a véleménye róla, az egy PARASZT!

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!