Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

A szülésnél jött rá az apa, hogy a felesége megcsalta, és nem az övé a gyerek – óriási családi botrány lett belőle

A szülőszobában derült ki, hogy a kisfiú más bőrszínnel rendelkezik, mint az apa. Ezen az anya szülei is nagyon kiakadtak, a válóperben az eddig utált vejüket akarják támogatni.

Szappanoperába illő eseményekbe csöppent egy férfi: a szülés után derült ki számára, hogy nem tőle van a felesége gyereke. A történet 36 éves főszereplője – legyen a neve John – névtelenül írta meg történetét a Redditen.

John 13 éve alkot egy párt a nála egy évvel idősebb feleségével, Annával, és már három gyerekük van: egy 3, egy 6, és egy 7 éves kislány. A férj mindig is több gyerekről álmodott, de a nő már nem akart többet szülni, ezért fogamzásgátlót szedett, és a biztonság kedvéért óvszerrel is védekeztek, amikor szeretkeztek. Éppen ezért hatalmas meglepetés volt, amikor idén Anna ismét várandós lett, John pedig a felhők felett járt, amikor kiderült, hogy kisfiuk lesz, mert a három lány mellett nagyon vágyott egy fiúra. Már csak ezért is nagyon izgatott volt a terhesség alatt, ami a kismama számára viszont az eddigi legnehezebb volt.

A szülés végül szerencsére komplikációmentes volt, ám a férjet óriási meglepetés érte, amikor először meglátta az újszülöttet:

“Elég egyértelmű volt, hogy nem én vagyok az apa, mivel a fiú fekete volt. Én és a feleségem is világosbőrűek vagyunk, neki vörös, nekem pedig szőke hajam van. Teljesen lesokkolódtam. Nemcsak azért, mert a gyerek, akit annyira vártam már, nem is az enyém, hanem azért is, mert ekkor lett világos számomra, hogy Anna megcsalt engem”

– írta John.

Ezután persze kiderült, hogy hogyan fogant meg a kisfiú. A hűtlen feleség egy bárban találkozott a biológiai apával, akivel nagyon berúgtak és védekezés nélkül lefeküdtek egymással. Számot is cseréltek, így kapcsolatban maradtak. Amikor Anna megtudta, hogy terhes, felhívta a férfit, de ő amint megtudta a hírt, lerakta a telefont, sőt még számot is cserélt, nehogy a nő utolérje őt. Nem is hallott róla többet az édesanya.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Ezekben a magyar városokban a legnagyobb az esély a megfertőződésre! RÉSZLETEK:

Ezek után Anna természetesen megpróbálta meggyőzni a férjét arról, hogy neki semmit sem jelentett ez az egyéjszakás kaland, és elismeri, hogy hibázott. Azt szerette volna, ha Johnnal együtt nevelnék fel a kisfiút.

“Persze nem hittem el neki ezeket. Annyira fájt ez az egész, hogy nem tudtam volna vele maradni”.

A férfi tehát a válás mellett döntött – és itt jön az újabb fordulat az elképesztő történetben.

John szavai szerint a felesége szülei nagyon gazdag, “borzalmas emberek”, és kölcsönös volt az utálat velük. Szerinte csak azért tolerálták őt, mert Anna szerette őt, de például arra kényszerítették, hogy ő vegye fel a felesége családnevét, mert másképp nem adták volna áldásukat a házasságra.

KAPCSOLÓDÓ
"Én és a feleségem sem oltatjuk be magunkat, kerüljön ez bármibe"

Azonban amikor fény derült a bababotrányra, 180 fokos fordulatot vett a viselkedésük Johnnal szemben. Nemcsak a lányuk hűtlensége, hanem a sötétbőrű baba is kiverte náluk a biztosítékot, ők ugyanis nyíltan rasszisták.

Megpróbálták rávenni Annát, hogy adja örökbe a gyerekét, de miután az anya erre nemet mondott, megfenyegették, hogy kitagadják a családjukból. Végül az apa ki is rúgta a lányát a cégéből, és megvonta a hozzáférését ahhoz a pénzügyi alaphoz, amelyen keresztül ezidáig támogatták Annát.

És ez még nem minden: az anyós és az após felajánlotta a felszarvazott férjnek, hogy választanak neki válóperes ügyvédet és fizetik is a költségeket, ráadásul tanúskodnak is mellette és a lányuk ellen a bíróságon. Sőt, Anna apanázsát is ezentúl neki és a kislányoknak fizetik.

John végül teljes tanácstalanságában a Reddit felhasználóihoz fordult, mert nem tudja eldönteni, hogy fogadja-e el a lassan már exanyósáék jelentős segítségét úgy, hogy egyértelműen a rasszista nézeteikből profitálna.

A posztjára több mint 300 komment érkezett, a vélemények pedig megoszlottak arról, hogy érdemes-e élni az exfelesége szüleinek ajánlatával. Egyesek szerint ez hatalmas segítség lenne neki anyagi szempontból, és mivel a gyerekei jövőjére is gondolnia kell, nem lenne rossz döntés. Sokak szerint viszont veszélyes lenne ennyire kiszolgáltatnia magát az apósáéknak. A legtöbben azonban egyetértettek abban, hogy Anna szülei a legnagyobb “s.ggfejek” ebben a történetben, bár a hűtlen anya sem éppen egy példakép.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!