Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Ő az a magyar aki 11,126 millió eurót nyert az Eurojackpoton!

Mint ahogyan arról a napokban a Blikk is beszámolt, hazai bevezetése óta harmadszor született magyar telitalálatos szelvény az Eurojackpoton. A szerencsés magyar játékos bruttó 11,126 millió eurót, azaz közel 4 milliárd forintot nyert, illetve mégsem, ugyanis nagyon úgy néz ki, ennél jóval nagyobb összeget kaszálhatott.

Mint megírtuk a 2021. 5. játékhetén megtartott Eurojackpot-sorsoláson a 16, 30, 33, 36, 43 és a 4, 8-as számokat megjátszó szelvény tulajdonosa igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen bruttó 11,126 millió eurót, azaz közel bruttó 4 milliárd forintot nyert. A magyar nyertesen kívül senki sem találta el a jackpotot érő 5+2 számot – olvasható a hivatalos közleményben.

A www.szerencsejatek.hu oldalon közzétett adatokból kiderül, hogy a szerencsés magyar játékos nem csupán a több mint bruttó 11 millió euró boldog tulajdonosa lehet hamarosan, ugyanis kombinált szelvénnyel játszott, így az 5+1-es és az 5+0-ás nyeremény is megilleti. A Szerencsejáték Zrt. weboldalán közzétett szelvényszámból ugyanis egyértelműen kiderül, hogy ugyanarról a személyről van szó mindhárom esetben.A magyar nyertes elképesztő, gigászi összeg tulajdonosa lehet hamarosan

KAPCSOLÓDÓ
Kötelezővé kéne-e tenni a koronavírus elleni oltásokat?

A magyar nyertes elképesztő, gigászi összeg tulajdonosa lehet hamarosan

Vagyis a magyar nyertes ezzel a kaszával finoman szólva is a milliárdosok táborát erősíti majd, amennyiben átveszi a nyereményét.

Legutóbb a 2019-es év 47. játékhetében, azaz 61 hete volt magyar telitalálatos ezen a játéktípuson. Ekkor bruttó 30 millió eurót, azaz közel bruttó 10 milliárd forintot nyert egy szerencsés magyar játékos, amely azóta is a hazai lottózás történetének legmagasabb főnyereménye.

A nyeremény átvétele:

A 100 millió forintot meghaladó kiemelten nagy összegű nyeremények esetére a Szerencsejáték Zrt. külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható. A játékos telefonon történő jelentkezése során a nemzeti lottótársaság fedhetetlen munkatársának az elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán. Az azonosítást a szelvényen lévő információk segítik, ezen ugyanis számos olyan adat van, amit kizárólag a szelvény birtokosa ismerhet.

KAPCSOLÓDÓ
ELSZABADULT A POKOL A PARLAMENTBEN! Gyurcsány azzal vádolta a Fideszt, ők ölték meg a koronavírus miatt elhunytakat

Ezután kerülhet sor a személyes találkozásra, amelynek keretében leadásra kerül az eredeti szelvény és annak érvényességének megvizsgálása. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a kifizetési eljárás. A nyertesnek Magyarországon működő bank bankfiókjába, saját nevén nyitott, euró alapú bankszámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.A szerencsésnek a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!