Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Elege lett! Úgy tűnik, szembefordult a kormánnyal Vajna Tímea

Ezt nem láttuk jönni. A két éve meghalt fideszes oligarcha özvegye, Vajna Tímea már nem csak a megörökölt milliárdokból folytatott luxuséletét posztolja az Instagramra: a Lamborghinivel való veretés és a miami tengerpartról posztolt képek között újabban bizony megjelenik a politikai véleménynyilvánítás is. Többször megírtuk: egyre világosabban látszik, hogy a magyar kormány a meghosszabbított zárvatartással a teljes vendéglátóipar kivéreztetésére játszik, hogy a becsődölt helyeket fillérekért felvásárolhassák. Vajna Tímea most nyíltan szembefordult a kormány ezen törekvéseivel, és azt szorgalmazza, hogy ahogy Amerikában, úgy Magyarországon is nyissanak ki az éttermek, mert ha Orbánék tovább folytatják ezt, akkor egyre több ember fog tönkremenni, utcára kerülni.
KAPCSOLÓDÓ
Kötelezővé kéne-e tenni a koronavírus elleni oltásokat?
Az egész ország depressziós lesz, és gyerekek halhatnak éhen olyan családokban, ahol mindkét szülő elveszítette a munkáját. Mutatjuk Vajna Tímea legfrissebb Insta-sztorijait, amelyekben bizony van igazság:
(via) Ezt nem láttuk jönni. A két éve meghalt fideszes oligarcha özvegye, Vajna Tímea már nem csak a megörökölt milliárdokból folytatott luxuséletét posztolja az Instagramra: a Lamborghinivel való veretés és a miami tengerpartról posztolt képek között újabban bizony megjelenik a politikai véleménynyilvánítás is.
KAPCSOLÓDÓ
Túl későn hívta a mentőket a koronavírusban elhunyt 23 éves kiskunhalasi világbajnok
Többször megírtuk: egyre világosabban látszik, hogy a magyar kormány a meghosszabbított zárvatartással a teljes vendéglátóipar kivéreztetésére játszik, hogy a becsődölt helyeket fillérekért felvásárolhassák. Vajna Tímea most nyíltan szembefordult a kormány ezen törekvéseivel, és azt szorgalmazza, hogy ahogy Amerikában, úgy Magyarországon is nyissanak ki az éttermek, mert ha Orbánék tovább folytatják ezt, akkor egyre több ember fog tönkremenni, utcára kerülni. Az egész ország depressziós lesz, és gyerekek halhatnak éhen olyan családokban, ahol mindkét szülő elveszítette a munkáját. Mutatjuk Vajna Tímea legfrissebb Insta-sztorijait, amelyekben bizony van igazság:
(via) forrás
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!