Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Egyesével feljelenti a kommentelőket Dér Heni – akik gusztustalan üzeneteket írtak

Az énekesnő  beszélt arról, hogy nagyon jól viseli az áldott állapotot, ebben az időszakban a mozgással sem hagy fel. Dér Heni most kismama jógával tartja karban a testét.

„Nagyon jól viselem a terhességet, sokat edzek, mozgok. Persze ez most egészen másfajta mozgás, nem a 20 kg-os súlyokat emelgetem, hanem kismama jógázom. Megnyújtom az izmaim, amire szükség is van, hiszen a pocak növekedése miatt máshova terhelek. Így gyakrabban áll be a derekam, de ezt leszámítva minden a legnagyobb rendben” – mondta az énekesnő, akinek boldogságát nem mindenki osztja.

KAPCSOLÓDÓ
Elhunyt a híres magyar színésznő - Egy egész nemzet gyászolja!

“Nem úgy terveztem, hogy ezzel kell majd foglalkoznom életem legszebb és legboldogabb időszakában, de olyan kommenteket is kapok, amelyeket el kell kezdeni komolyan venni. Az én és a gyermekem halálát kívánják, szidják az édesanyámat és egyre csak jönnek a gyűlölködő, nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulások. Mindenkinek lehet véleménye, de nem így, ilyen formában, stílusban! Utánajártam mit lehet tenni, ismerem már a jogi utat. Most lementem az ilyen jellegű kommenteket, majd törlöm és tiltom az illetőt. Gyűjtöm ezeket a megnyilvánulásokat és ha végleg betelt a pohár jogi útra terelem a dolgot. Muszáj foglalkozni ezzel a problémával, a social bullying létező jelenség, mindenkit érinthet! Bízom benne, hogy ha most megpróbálunk megálljt! parancsolni ennek, akkor sikerül visszaszorítani mindezt” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek Dér Heni.

KAPCSOLÓDÓ
A kormány spórolásból nem vett több Moderna-vakcinát

(Sláger Reggel, Napidoktor)

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!