Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

EKKORA IDIÓTÁT MÉG NEM LÁTOTT: Berontott a kórházba a koronavírus-tagadó és erőszakkal lerángatta a haldokló férfit az lélegeztetőgépről – videó

Amit a koronavírus-tagadó Tobe Hayden Leigh tett egy kritikus állapotban lévő idős beteggel, az felér egy kegyetlen emberölési kísérlettel.

A brit Tobe Hayden Leigh megszállottan vallja, hogy a koronavírus nem létezik, amit nemcsak szavakkal, és vadabbnál vadabb összeesküvés-elméletekkel nyilvánít ki, hanem brutális tettekkel is.

A férfi január 21-én bement egy idős, koronavírus-fertőzött ember rokonaival együtt a Londontól nem messze található East Surrey kórházba, majd megpróbálta kicibálni az oxigénnel életben tartott nyugdíjast az intézményből. Mindezt Leigh saját maga rögzítette videón.

Az orvosok és ápolók, akik utolsó erejükkel is azon dolgoznak, hogy minél több ember életét megmentsék, nem voltak felkészülve egy ilyen támadásra. Leigh nemes egyszerűséggel bement egy kórterembe a rokonokkal együtt, és

KAPCSOLÓDÓ
HATALMAS MAGYAR SIKER: Salim Omar aranyérmet nyert a taekwondo-Európa-bajnokságon

erőszakkal kirángatta az ágyból a koronavírusos nyugdíjast, akiről az oxigénmaszkot is letépte.

Sok ápoló azonnal elé ugrott, hogy megakadályozzák a tragédiát, de képtelenség volt szót érteni a a megszállott őrült férfival. Hiába mondták el neki, hogy a páciens annyira rossz állapotban van, hogy bármelyik pillanatban meghalhat, ha nem engedi visszafektetni az ágyba hogy újra oxigént kapjon, de Leigh tovább erőszakoskodott.

Azt üvöltözte, hogy a kórház dolgozó mind hazugok, és nem létezik a világjárvány.

 

 

Az orvos elmagyarázta neki, hogy a betegnek kétoldali tüdőgyulladása van, szteroidokat, antibiotikumokat szed és komoly kezelés alatt áll, de semmi sem hatotta meg a vírustagadó férfit. Erre csak azt válaszolta, hogy barátjának nincs szüksége gyógyszerekre, csupán vitaminra és cinkre.

KAPCSOLÓDÓ
Ezt tette két rendőr egy maszkot nem viselő férfival az utcán, aki a gyerekével sétált – videó

A nagyjából húsz percig tartó őrületnek végül a kórház biztonsági emberei illetve a rendőrök vetettek véget.

Az idős férfi úgy tudni túlélte a bizarr esetet. A videón egyébként őt is hallani, amint azt mondja az orvosoknak, hogy szeretne hazamenni, ő maga sem hiszi el, hogy akár meg is halhat ha nem kezelik.

A rendőrség közleményben tudatta, hogy eljárást indítottak az incidensben résztvevő családtagok és Leigh ellen a kórházi dolgozók elleni támadás miatt és azért is megbüntették őket, amiért nem, vagy helytelenül volt rajtuk maszk.

(via)

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!