Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Ketten is megerőszakolták – Összetört a 20 éves magyar rapper Lil G

Budapest — Még húszéves sincs, de már megjárta a mennyet és a poklot is. Laskai Lili (18), művésznevén Lil G dalaival meghódította a világhálót, a magánéletben azonban borzalmas drámák sorát élte át. Kétszer is megerőszakolták, többször bántalmazták, pszichiátriára került, legutóbb év végén pedig próbált öngyilkos lenni.

Mindenki ezt nézi most!

Apáti Bence támadására reagált Szinetár Dóra: rettenetesen mérgezik az emberek lelkét az ilyen viták

A nyíregyházi lány 16 évesen lett sztár az interneten a Petőfi Sándor című dallal, amelyet márt több mint 32 millióan néztek meg a YouTube-on. Azóta a karrierje szárnyal, s a legjobb magyar női rapperként tartják számon. Életét azonban tragédiák kísérték, sokszor egy hajszálon múlt az élete.– Talán a rossz gyerekkorom miatt alakult így az életem: édesapám kiskoromban hagyott el, ami megpecsételte a sorsomat. Hamar megismertem a drogokat, különc személyiségem alakult ki, valamint a férfiakkal is sokszor pórul jártam – nyilatkozta a Blikknek a zenész, aki nemrégiben az Este nyolckor Lakatos Leventével című Instagram élő beszélgetős műsorban vallotta be az író közösségi oldalán, kétszer megerőszakolták.

KAPCSOLÓDÓ
Végre valaki elmondja az igazat! Csernus elárulta mikor kaphatjuk vissza az életünket!

Mint megtudtuk, az első esetkor 15 éves volt, amikor egy drogos, piálós bulin a WC-ben rontották meg. Mivel évek teltek el azóta, ezt fel tudta dolgozni lelkileg. Ám nem olyan régen még egy ilyen trauma érte. Máig félelemmel tölti el, ha arra az estére gondol. Lapunkkal kivételt tett, elmesélte, mi történt vele és hogyan épült fel lelkileg a bántalmazás után.

– Ártatlan beszélgetésnek indult, segítséget kértek tőlem. Nem tudtam, hogy a vesztembe autózom, ugyanis egy kocsiban történt. Mindig mindenkinek segíteni szeretnék, majdnem ennek estem az áldozatául. Próbáltam ellenállni, meg is vert az illető, de miközben kézzel, lábbal ellenkeztem, rádöbbentem, hogy ha nem adom meg magam, többé nem szállok ki az autóból – idézte fel a hátborzongató részleteket Lili, aki csak felületesen ismerte a férfit, de meg sem fordult a fejében, hogy meg akarja erőszakolni. Bár szörnyű dolgokon ment keresztül, mégsem tett feljelentést.

KAPCSOLÓDÓ
Koronavírus: Veszélyben vannak a fiatalok is! - a harmadik hullám napi 200 körüli haláleseteket is hozhat

– Félek a rendőrséghez fordulni, tartok tőle, hogy újra veszélybe kerülnék. Mindezek ellenére mégis mindenkinek azt üzenem, aki hasonló helyzetbe kerül, merjen segítséget kérni! Decemberben újra megpróbáltam öngyilkos lenni, de a szerelem életben tartott. Rájöttem, hogy nem hibáztathatom magam a történtekért, tovább kell lépnem – mondta Lil G, aki civil kedvesével nem régóta alkot párt, de komoly terveik vannak.

– Rengeteget segített abban, hogy újra megnyissam a szívem és ne zárkózzam el örökre a férfiaktól. Olyan ember van most mellettem, akivel őszinte a kapcsolatunk, terveink, céljaink vannak. Két-három éven belül szeretnénk babát és családot.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!