Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Elárulta Orbánt az egyik minisztere: Csatlakozna az ellenzékhez!

Pozíciókat akar, de nem világos, hogy mit adna cserébe.

A nulla százalékos, úgynevezett Új Világ Néppárt is csatlakozna az összefogás hat pártjához a 2022-es országgyűlési választások előválasztásain – jelentette be a “párt” elnöke, Pálinkás József.

A Fidesz korábbi tagja, Orbán Viktor volt oktatási minisztere az ATV-nek azt mondta, hogy egy teljesen nyitott előválasztást szeretnének, céljuk, hogy “a teljes Fideszen kívüli világ megmérettessen”, és 2022-ben a kiábrándult Fidesz-szavazók és a bizonytalan választók is megtalálják a saját polgári oldaluk képviseletét.

KAPCSOLÓDÓ
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Sári anyukája, Zsédely Mária koronavírus miatt ma elhunyt..Sárika nagymamájáért az intenzíven küzdenek..

Abban már megállapodtak az ellenzéki pártok, hogy mind a 106 egyéni választókerületben egy közös jelöltet támogatnak, és egyetlen közös listát állítanak. A összefogásban jelenleg hat, mérhető párt vesz részt: a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd.

Ehhez csatlakozna most Pálinkásék mérhetetlen formációja.

Pálinkás elmondta, hogy amennyiben a pártok nem támogatják a csatlakozásukat, úgy önállóan indulnak majd.

KAPCSOLÓDÓ
Csak szeptemberben nyitnák meg az iskolákat, az új tanévre.?Az iskolák és óvodák mégsem április 19-én indulnak újra?

A mostani tervek szerint 2022-ben önállóan indul a Kétfarkú Kutya Párt, Szanyi Tibor ISZOMM-ja, valamint a Mi Hazánk és a Volner Párt is.

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!