Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Beadatta magának a védőoltást, aznap meghalt az önkéntes nő

MEGHALT EGY ROMÁN NŐ A VÉDŐOLTÁS UTÁN, AMI “VÉLETLEN EGYBEESÉSNEK” KÖSZÖNHETŐ

Elhunyt pénteken egy 73 éves nő, aki halálának napján kapta meg a koronavírus elleni oltást. A COVID-19 elleni oltással kapcsolatos tevékenységeket koordináló országos bizottság (CNCAV) szerint nincs összefüggés a haláleset és a vakcina beadása között.

A CNCAV megjegyzi, a Bákó megyei nő – aki több krónikus betegségben is szenvedett – pénteken kapta meg az oltást a bákói megyei kórházban kialakított oltóközpontban. Az oltás után az eljárásnak megfelelően megfigyelés alatt tartották, de nem voltak panaszai, így elhagyta az oltóközpontot. Később bevitték ugyanazon kórház sürgősségi osztályára, ahol leállt a légzése és a szívműködése, és nem tudták újraéleszteni.

Az idézett forrás szerint az eddigi információk arra engednek következtetni, hogy nincs ok-okozati összefüggés az elhalálozás és az oltás beadása között, mindössze véletlen egybeesésről van szó.

A Bákó megyei közegészségügyi igazgatóság vizsgálja az esetet és közölni fogja a konklúziókat – áll még a tájékoztatásban.

KAPCSOLÓDÓ
22 évvel ezelőtt egy gyerek is ott volt a Viszkis egyik rablásánál - Most pedig újra találkoztak, amikor meglátta kitörtek az érzelmek!

forrás

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!