Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Gálvölgyi Jánosnak elege lett, nem bírta tovább

17 év után tért vissza az RTL Klub képernyőjére Gálvölgyi János, méghozzá a televíziós csatorna új sorozatában, a Keresztanyuban. Persze a színészt az elmúlt közel két évtizedben is láthattuk a kereskedelmi tévén, hiszen mind a Gálvölgyi Show, mind pedig a Heti Hetes is a művész nevéhez fűződik, ugyanakkor sorozatban nem volt látható. 

A színész utoljára a Pasik című szituációs komédiában szerepelt, akkor Hernádi Judit, és a 2014-ben elhunyt Bajor Imre oldalán. A széria hatalmas sikernek örvendett, a szakma akkori legtehetségesebb és legfelkapottabb művészei kaptak benne szerepet.

KAPCSOLÓDÓ
Teljesen lesújtotta a gyász Istenes Lászlót - Felfoghatatlan tragédia!

Gálvölgyi a nagy visszatérésről és a jelenlegi koronavírus okozta helyzetről a Blikknek nyilatkozott

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész-parodista elmondta, hogy már elege volt a bezártságból és abból, hogy nem tud dolgozni, így nagyon jókor jött az RTL Klub felkérése.

„Minden szempontból a legjobbkor jött a felkérés, amire örömmel mondtam igent. Elég volt a bezártságból, a tétlenkedésből – Arról nem is beszélve, hogy agytornának, tréningnek és állapotfelmérésnek sem utolsó egy ilyen munka. Rengeteget forgattam, nagyon sok szövegem volt. Kíváncsi voltam, vajon megy-e még rendesen, főleg majdnem egy év kihagyás után, de szerencsére nem volt semmi gond”

– nyilatkozta Gálvölgyi János.

KAPCSOLÓDÓ
SZÜLŐK FIGYELEM! Az iskolák és óvodák mégsem április 19-én indulnak újra?!

Borítókép: Gálvölgyi János // Facebook

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!