Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Végzetes hibát követett el a gödöllői családanya támadója amikor….

A fél ország azt a brutális férfit üldözi, aki a gödöllői HÉV-en megtámadott egy munkába utazó családanyát. A fantom elkövetett egy súlyos hibát: egy pillanatra lehúzta az arcát eltakaró maszkot, így Piroska ezer ember közül is felismerné.
A gödöllői HÉV-en történt támadásnak egyetlen szemtanúja sem volt, és kamerafelvétel sem áll rendelkezésre az elkövetőről. A most még ismeretlen férfin és áldozatán kívül senki nem tartózkodott a támadás időpontjában abban vagonban.

Tájékozott voltam mindig a médiából azokról a bántalmazásokról, amiket nők ellen követtek el az elmúlt években, de so­ha nem gondoltam arra, hogy ez valaha velem is előfordulhat

– mondta tegnap a Borsnak a súlyosan bántalmazott családanya. Piroskának csütörtök délután a kistarcsai kórházba kellett mennie, ahol újra megvizsgálták és ellátták a sérüléseit. Jelenleg gyógyszereket kell szednie, de már sokkal jobban érzi magát.

KAPCSOLÓDÓ
Schobert Norbi: Nem a férfi kezdődik 100 kilónál, hanem a vágódisznó
Hová fajult a világ? – kérdezte Piroska, majd megmutatta, miképp térdelte arcon a támadója © Végh István

„A támadásom alatt volt egy olyan pillanat, amikor az elkövető kissé lehúzta a maszkját.”

Úgy gondolom, fel tudnám ismerni. A járása és a hangja is jel­legzetes. A 12 éves kislányunk Gödöllőre jár iskolába, ahova reggelente az édesapja szokta vin­ni ko­csival, de hazafelé mindig együtt jövünk HÉV-vel. Úgy terveztük, hogy jövőre már egyedül is engedjük utazni, de a történtek fényében ezt még át kell gondolnunk – magyarázta a 47 éves nő.

Mint arról a Bors beszámolt: Pi­roska egyedül utazott a HÉV-en, amikor kedd reggel negyed hatkor egy 20–25 éves ismeretlen férfi brutálisan megtámadta. Előbb felszólította, hogy tolja le a nadrágját, különben elvágja a torkát, aztán perceken át so­rozta az arcát a térdrúgásaival. A nőnek eltört az orra, és a fogából is letört egy darab.

Amikor végül le­szálltam a járműről Gö­döllő központjában, találkoztam egy férfival, akitől először segítséget akartam kérni, de láttam rajta, hogy a véres arcomtól nagyon megrémült, ezért inkább otthagytam, és siettem az anyósom­hoz, akinél hívtuk a rendőrséget. Korábban so­ha nem volt dolgom a hatóságokkal, de nagyon meg­­lepődtem azon, hogy mennyire segítőkészek és ren­desek voltak velem. Becsülendő, hogy ilyen nagy erőkkel próbálják elkapni a támadómat, köszönöm ezt nekik – tette hozzá a megtámadott asszony.

forrás

KAPCSOLÓDÓ
Kiderült, ő Szabó Zsófi új szerelme, végre megmutatta - Videó
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!