Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

EDDIG TŰRTÉK? Jön a lázadás? Nyitást tervez február 1-jére egy magyarországi presszó, országszerte csatlakozhatnak a kezdeményezéshez

Három hónap zárvatartás után – a kormány nem elégséges támogatását mostanra megelégelve – február 1-jével ismét kinyílik az egyik nagykanizsai kocsma, amely a hivatalos Facebook-oldalán hosszasan részletezte bejegyzésében, miért nem kívánják megvárni, míg enyhítik a koronavírus-járvány miatt hozott korlátozásokat. Ahogy korábban megírtuk Csernus Imre kávézója is megelégelte a korlátozásokat.

A Tömeges Üzletnyitás nevű oldal, pedig február 25.-re  hirdetett országos üzletnyitási mozgalmat. Azt ígérik, hamarosan térképen is elérhető lesz a mozgalomhoz csatlakozott üzletek listája.

Lengyelországban Január 13-án, Olaszországban január 15-én a vendéglők, szállodák, sportpályák, fodrászok, kozmetikusok, éttermek, edzőtermek egyszerre jelezték, hogy elegük van a Lockdown-ból.
Mi is nyissunk ki január 25-én!
— írják Facebook oldalukon.

Lengyelországban Január 13-án, Olaszországban január 15-én a vendéglők, szállodák, sportpályák, fodrászok, kozmetikusok,…

Posted by Tömeges Üzletnyitás on Wednesday, January 13, 2021

Teljes nyitvatartási idővel és helyben fogyasztással nyílik meg újra február 1-jétől a Resti Presszó & Söröző. A nagykanizsai kocsma dolgozói a Facebook-oldalukon közölték, ugyan az érvényben lévő korlátozásoknak eddig teljes mértékben eleget tettek, de ezt az elkövetkezendőkben nem tervezik folytatni, mégpedig azért nem, mert a magyar kormánytól – az ígéretek ellenére – semmilyen támogatásban nem részesültek. Mint írták, ők maguk mindezek miatt nem támogatják tovább a kormány – szerintük eredménytelen – munkáját. Nyitásukkal a „normális” élet újbóli beindításának fontosságára hívják fel a figyelmet.

„Az érvényben lévő korlátozásoknak eddig eleget tettünk, de mivel semmiféle támogatást nem kaptunk a kormány részéről /az út szélén lettünk hagyva/ az igéretek ellenére, gondolok itt a bérleti díj eltörlésére, bértámogatásra /amit nyújtanak az vicc!!/, így 3 hónap után mi sem kívánjuk tovább támogatni a kormány munkáját, főleg azok után, hogy az semmiféle eredményre nem vezet!

Úgy látjuk, hogy abban bíznak, hogy a vakcina fogja megoldani a víruskérdést, hogy beoltatja magát mindenki, aztán megszűnnek a korlátozások!

Mi ezt nem kívánjuk megvárni!

Amíg egy multiban tolonganak az emberek és az nem probléma, akkor ha mi kinyitunk, az se legyen az!

A február 1-jei nyitásunkkal IS szeretnénk kifejezni a Covid miatt kialakult intézkedésekkel egyet nem értést és nem buzdítva, hanem támogatva a normális élet újból való elindítását!

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az üzletben maszk használata nem kötelező, az asztalok elhelyezése alapból 1,5 m túl van!” – írták.

A Resti Presszó & Söröző teljes bejegyzése, amelyet több mint kétezren osztottak meg, s amellyel a kommentek tanúsága szerint sokan egyetértenek, itt érhető el:

KAPCSOLÓDÓ
Ő nyerte a ValóVilag 10-et, 36 millió forintot vihet haza | Sokak szerint csalás történt, brutális hibát vétett az RTL
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!