Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Ritka értékes tigrist vadászott le egy magyar férfi Afrikában – majd hazacsempészte és a kitömött tetemével hencegett

A magyar férfi ráadásul arra használta, hogy reklámozza a vállalkozását, ami dél-afrikai vadászatok szervezésével foglalkozik. A szlovák rendőrség eljárást indított egy férfi ellen, aki egy levadászott tigris miatt került bajba, írja a Paraméter.

A rendőrség tájékoztatása szerint a magyar határtól ötven kilóméterre lévő Zsigárdon élő férfi levadászott egy tigrist a Dél-afrikai Köztársaságban. Az állat tetemét ezt követően engedély nélkül Szlovákiába szállítatta.

A férfi a családi házában tartotta a kitömött állatot. A hatóságok szerint ráadásul arra használta, hogy reklámozza a vállalkozását, ami dél-afrikai vadászatok szervezésével foglalkozik.

A tigris eszmei értékét 28 ezer euróban határozták meg. A férfi ellen eljárást indítottak, 1-től 5 évig terjedő börtönt kaphat.

KAPCSOLÓDÓ
Most érkezett: Meghalt a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas legendás színész - sokak kedvence volt, igazi tehetség!

A DenníkN szlovák lap úgy tudja, Kolozsi Jánosról van szó. A Direkt36 cikke szerint Kolozsi adó-visszaigénylési ügyeiről 2018-ban írt részletes cikket a szlovák Aktuality.sk portál, amely “szlovák texasiak”-nak nevezte a Kolozsi családot. Arról is írtak, hogy birtokukon évente nemzetközi fogathajtó versenyt rendeznek, amelyeken rendszeresen fellépnek magyar zenészek is, mint például Fásy Ádám, Zámbó Krisztián és Pápai Joci.

KAPCSOLÓDÓ
Berobbant a Harmadik Hullám! - Ezeket az új információkat tudjuk:

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!