Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Erre nem számítottunk: Kiderült miből él Südi Iringó! – Ha meglátod, hogy néz ki most ELKÉPEDSZ!

Südi Iringó fontosnak tartotta, hogy a tánc mellett mással is foglalkozzon.

Südi Iringót hamar megkedvelték a nézők az RTL Klub 2006 tavaszán indult, Szombat Esti Láz című szórakoztató műsorában. Mind az öt évadban láthattuk Hajas László, Somló Tamás, Stohl András, Istenes Bence és végül Heilig Gábor profi táncpartnereként.

Évek óta nincs rivaldafényben, de a táncot a mai napig imádja, saját iskoláiban oktatja is, nyaranta pedig tánctáborokat is tart.

Südi iringó szívószálakat gyárt

Amikor kitört a világjárvány, nem tudták, milyen hosszú ideig fognak tartani a korlátozások, a tanulóikat pedig nem szerették volna elveszíteni, így online oktatták tovább. Egyedül a társastánc oktatását nem tudta egyedül otthonról megoldani, de a gyerekcsoportokkal és az édesanyákkal a lady dance csoportban tudtak új koreográfiát és lépéseket tanulni. Az RTL Klub Reggeli című műsorában azt mondta, természetesen a személyes oktatás nagyon más, örül, hogy újra találkozhat a tanítványaival, és elindulnak a táborai is.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Megkapta az oltást Majka párja - váratlan mellékhatások léptek fel!

sudi-iringo-szombat-esti-laz

– Napközis és ottalvós táboraim is lesznek. Június 15-én indul az első Martonvásáron, hiszen ott is van egy tánciskolám. Azoknak a gyerekeknek szól, akik a stúdióba járnak, illetve szeretettel várjuk azokat a fiatalokat is, akik más táncos világból érkeznek, vagy azokat is, akik még csak most próbálnák ki a táncokat. Mi latin táncokat oktatunk, és hatéves kortól fogadunk gyerekeket, mert reggel nyolctól délután négyig tartanak a foglalkozások, amik elég intenzívek, tényleg non-stop táncolunk – mesélte a stúdióban.

Az a tapasztalata, hogy általános iskolás korosztály jön szívesen a napközis táboraiba, az idősebb korosztálynak pedig ottalvós táborokat szervez, ahol esténként lehet bulizni, társasozni, bandázni, nagyokat beszélgetni.

A tánc mellett párjával évek óta azt a varrodát üzemeltetik, amely Südi Iringó táncruháit is készítette, emellett a környezettudatosság jegyében eldöntötték, hogy Székesfehérvárt székhelyül választva belevágnak a papír szívószálak gyártásába is.

– Azt éreztem a karantén előtti időszakban, hogy már túl sok az, amit csinálok, és nem biztos, hogy a tánc az, amivel a jövőben szeretnék foglalkozni. Kellett egy másik láb a varroda mellett, amit szívesen csinálok. De amikor két-három hónap kihagyás után szemtől szembe órát tartottam, úgy éreztem, mégis van még mit keresnem ebben a szakmában, jó érzés volt újra táncot tanítani, úgyhogy marad a tánc is, a varroda is, és elindul a szívószálgyár is.

sudi-iringo-2020

– Mivel nem lesznek fesztiválok, az éttermek zárva voltak, így gyakorlatilag mi is megálltunk, most indítjuk újra az egész gyárat. Azt gondolom, ez lesz a jövő. A papír szívószál mellett más környezettudatos dolgokkal is szeretnék foglalkozni, például mindenféle jópofa kupakokat, ételtartó dobozokat forgalmazni.

 

KAPCSOLÓDÓ
Szinte senkinek sem tűnik fel a hiba ezen a képen! Te észreveszed?
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!