Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Egy miniszter is ivott a koronavírus elleni csoda “kotyvalékból” – de amikor kiderült mit rakott bele a Sámán azonnal kórházba mentek

Egy miniszter is fogyasztott a főzetből, aztán elkapta a koronavírust és kórházba is került emiatt.

Több ezer ember ivott egy csodaszernek hitt folyadékból, ami a készítője szerint hatásos a koronavírus ellen – számolt be róla a Guardian.

A “gyógyitalt” egy Dhammika Bandara nevű “szent ember” kotyvasztotta, aki azt állította, hogy Kalitól, a halál és a pusztulás hindu istennőjétől kapta a receptet. Elmondása szerint a főzet természetes alapanyagokból, például mézből és szerecsendióból készült. A helyi őslakos gyógyszerészeti hatóság táplálékkiegészítőként engedélyezte a szert, amit aztán több ezren vásároltak meg még tavaly decemberben.

Több kormánypárti és más politikus is fogyasztott a kotyvalékból annak ellenére, hogy a kormány nem hagyta jóvá azt. A nők és gyermekek fejlődéséért felelős miniszter is köztük volt, ám mint kiderült, nála nem működött a csodaszer, ugyanis azóta elkapta a koronavírust, sőt kórházba is került emiatt.

Srí Lankán az utóbbi időben rohamosan nő a koronavírus-fertőzöttek száma. Október elején még csak 3300-an kapták el összesen a vírust, mostanra viszont már több mint 53 ezerre nőtt ez a szám.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Kiderültek a dolgok! Nincsenek jó híreink, a vírus továbbra is sakkban tartja az országot! ERRŐL TUDNOD KELL:

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!