Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Vége az Exatlonnak? Palik László megrendítő bejelentést tett

Senki sem számított Palik László bejelentésére, amiből nagyon úgy tűnik, hogy itt a vége.

Hihetetlen, de egyetlen nap alatt felbolydult minden az Exatlon Hungary-ben. Végre megtört a Bajnokok átka, akik három hete laktak már a Táborban, és úgy tűnik, néhány új játékos kellett ahhoz, hogy végre összeszedjék magukat.

Tóth Janka 14-szeres magyar bajnok vívó a Bajnokokhoz csatlakozott, míg a Kihívókhoz Benedek Réka és Kővári Viktor érkezett újoncként. Bár eleinte úgy tűnt, hogy a Kihívók lazán végig fogják vinni a győzelemig a Villa játékot, egy bizonyos ponton a Bajnokok elkezdtek feljönni, és rövid időn belül ki is egyenlítettek. Benedek Réka már az első futama közben lesérült, véres sebet szerzett a lábán.

Végül a Bajnokok szerezték meg erre a hétre a Villát, míg a Kihívók a Táborba költöztek át. Azonban nem úgy tűnt, mintha Buzás Dorottyát és Herczeg-Kis Bálintot annyira zavarta volna a luxuskörülmények hiánya, az első estén együtt nézték a csillagokat, és ez a meghitt pillanat tökéletes alkalom volt arra, hogy Dóri megnyíljon.

KAPCSOLÓDÓ
Zacher Gábor RENDKÍVÜLI bejelentése, amiről minden MAGYARNAK tudnia kell:

Hogy mi lesz az Exatlon Hungary következő részében, azt egyelőre csak megtippelni lehet, de az előzetesből úgy tűnik, hogy elérkeztünk a végéhez. Legalábbis Palik László egy elég megrendítő bejelentést tesz majd, amire senki sem számít.

„Vége”

– hangzik el a műsorvezető szájából.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!