Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Szerelmi háromszög: Tóth Andi miatt szakítottak Vastag Csabáék – kiderült!

Már hetek óta megy a találgatás, hogy mi lehet Tóth Andi és Vastag Csaba között. A két egykori X-Faktor győztes elég sok közös képet posztolt, és ez ma már úgy látszik, elég ahhoz, hogy beindítsa az emberek fantáziáját, azonban Csaba most tiszta vizet önt a pohárba.

A sármos zenész ugyan csak pár hónapja szakított korábbi kedvesével, Görgényi Fruzsinával, azóta pedig elmondása szerint szingliként él, amiben nem valami rutinos.

„Nem mondhatom el magamról, hogy rutinos szingli vagyok, mert Fruzsi előtt is tizenkét évig kapcsolatban éltem. Igazából azt sem tudom, hogyan kell ismerkedni, és őszintén szólva annyira nem is szeretek. Egyáltalán nem vagyok kezdeményező típus, mégis sokszor kell azzal szembesülnöm, hogy hol ezzel, hol azzal boronálnak össze. Legutóbb például Tóth Andi volt a porondon, pedig azon kívül, hogy jó barátságban vagyunk és fölvettünk egy közös dalt, valójában semmi közünk sincs egymáshoz”

– mondta el Csaba a Ripostnak.

KAPCSOLÓDÓ
Van aki megteheti! 46 évesen nyugdíjba vonul Gáspár Bea - Elárulta: "Amiket én elértem azzal....

Hogy ez vajon elég lesz-e a rajongóknak ahhoz, hogy véget érjenek a pletykák, azt majd meglátjuk, mindenesetre legalább azt sikerült kideríteni hölgyek, hogy ha az idősebbik Vastag-testvér a kiszemeltetek, akkor érdemes nektek kezdeményezni.

A már fentebb említett közös dalt pedig mi is elhoztuk nektek, jól jöhet ezen a fagyos napon egy kis karácsonyi utóhangulat.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!