Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Kiderültek a részletek: Egy előzés miatt halt meg a negyvenes pár, a kamaszlányuk és a 9 hónapos kisbabájuk – Megszólalt a nagymama, akinek az egész családját el kell temetnie

Egy család négy tagja halt szörnyet abban a gépkocsiban, amely egy autókat szállító kamionnal ütközött előzés közben Győr közelében. A jármű kigyulladt, a sofőrnek és utasainak esélyük sem volt a túlélésre.

Rokonlátogatásból tartott hazafelé Bőnyből a győri horrorbaleset áldozatául esett család. A 18 esztendős Évi, édesanyjával, Évával, 10 hónapos féltestvérével, Bálinttal, illetve a kisbaba apjával, Imrével együtt a csecsemő nagyszüleit látogatták meg. A program végeztével autóba ültek. Siettek, mert Évinek még iskolai feladatai voltak. Már Győr közvetlen közelében jártak, amikor az autó vezetője úgy döntött, hogy megpróbál egy másik gépkocsit megelőzni. Ez vezethetett a tragédiához, ugyanis

éppen akkor érkezett egy autókat szállító kamion. T. Tamás, a monstrum vezetője hiába próbálta az ütközést elkerülni, semmit sem tehetett.

A családi autó pillanatokon belül lángra kapott, az utasoknak nem volt idejük menekülni. A jármű porig égett, a tűzoltók csak a holttesteket emelhették ki, miután levágták az autó tetejét.

 

A háttérben látható kamionnal ütközött az autó, majd lángba borult. Utasainak esélye sem volt túlélni a szörnyű balesetet. Az áldozatok emlékére gyújtottak mécseseket a baleset helyszínén © MTI

Beleroppan a gyászba az édesapa

Gabriella, a kiváló röplapdázó volt. Évi nagymamája megtörten nyilatkozott lapunknak:

El kell temetnem az unokámat. Ki hallott még ilyet? – tette fel költői kérdését, majd hozzátette, hogy férjének, a nagypapának még el sem merte mondani, mi történt a szeretett lánnyal.

KAPCSOLÓDÓ
„Vagy kikötöd, vagy agyonlőlek” - üvöltötte a kamuvadőr a kutyáját sétáltató férfinak, majd a levegőbe lőtt

– Minden héten többször is jött hozzánk ebédre. Igazán büszkék voltunk rá, mert nagyon szerette a szakmáját! Egy életvidám, gyönyörű lány volt. Csaba, a fiam, Évi édesapja is teljesen beleroppant a gyászba. Ő hívott fel engem csütörtök este telefonon, hogy elmondja, mi történt.

Azzal kezdte, hogy biztosan tudja, hogy ezt az egészet nem tudja majd végigcsinálni. Nagyon szerette a lányát

– zokogta a 77 éves asszony.

Imre, a családanya külföldön élő testvére igyekszik mindenben támogatni Éva életben maradt gyermekeit. Melinda és Adrienn még a húga első házasságából származtak.

 

© Nagy Gábor/Kisalföld

Siratják a bőnyiek az áldozatokat

Bőnyben tegnap délután már szintén mindenki a tragikus balesetről beszélt. Egy idős asszony jól ismerte Imrét, hiszen korábban együtt dolgoztak egy csirketelepen.

Alig tudom a sírást abbahagyni. Még a kisbabát is többször láttam. Nagyon szép család voltak, Imi az élettársa nagylányait is sajátjaként szerette – fejezte be a hölgy.

Megtaláltuk P. Imre családját, ám nem reagáltak megkeresésünkre. Évi húga és nővére ugyancsak nem válaszolt üzeneteinkre.

KAPCSOLÓDÓ
Orbán belekezdett a 40 napos böjtbe! - ma csak két almát, egy narancsot és egy kávét evett re...

 

Fekete zászló leng az iskola előtt © Végh István

Évi kitünő tanuló volt

A győri Veres Péter Mezőgazdasági Szakközépiskola előtt tegnap reggel felhúzták a fekete zászlót, a diákok pedig a járványhelyzet miatt elrendelt online oktatás ellenére egymás után érkeztek, hogy virágot helyezzenek el és mécsest gyújtsanak a főbejárat előtt.

– Évi dísznövénykertészi képesítést szerzett iskolánkban. Nagyon szerette a szakmáját, végig kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Tavaly, 2020-ban az országos szakmai tanulmányi versenyen elért kiváló eredménye miatt mentesült a szakmai vizsga letétele alól. Minden tárgyból jeles osztályzatot kapott. Szeptembertől már a kétéves érettségire félkészítő képzés elején jártunk. Az első félév végén szinte minden tárgyból ötösre áll. A digitális oktatás időszaka alatt egyszer sem mulasztott el részt venni az órákon, soha nem felejtette el határidőre visszaküldeni a házi feladatát. A baleset előtti napon még elküldte az utolsó munkáját – mondta a diáklány osztályfőnöke is.

Marianna, Évi egyik legjobb barátnője megtörten nyilatkozott lapunknak:

– Mindenkit maga elé helyezett. Egy szelíd, kedves lány volt – csuklott el a hangja.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!