Lagzi Lajcsi mégsem koronavírusos – Kamuzott, hogy megússza a tárgyalást? Ezt a pofátlan embert!

Fellélegezhet Galambos Lajos (59), ugyanis szerdán megérkezett a PCR-teszt-eredménye, s kiderült, nem koronavírusos. A zenész nem jelent meg hétfőn a Budaörsi Járásbíróságon, ahol 30 milliós közüzemi csalás és vesztegetés a vád ellene, mivel egy nappal korábban egy gyorsteszt pozitív eredményt mutatott ki nála.

– Most kaptam meg az eredményt, ami negatív lett. Nagyon örülök, megkönnyebbültem – kezdte lapunknak a mulatószenész.

Korábban fájt a fejem, lázam volt, de a tünetek közt a végtagfájdalom is jelentkezett, ezért is döntöttem úgy, hogy teszteltetek, ami pozitív lett. Utólag kiderült, ez miért lehetett. Szedek vérhígítót, vérnyomáscsökkentőt, és akkor éppen köptetőt is használtam, valószínűleg ezeket mutathatta ki az antigénteszt. A lényeg, hogy örülök, megnyugodtam, hazatérhetek a családomhoz, hiszen nem jelentek veszélyt rájuk.

Lagzi Lajcsi arra is kitért, szerinte mi okozhatta a tüneteit, a rosszullétet.

– Igazából az bármitől lehetett, az sincs kizárva, hogy a stressz okozta, tehát pszichés eredetű volt az egész. Azért mentálisan és érzelmileg megterhelő ez a tárgyalás nekem, megijedtem.

Mint azt korábban megírtuk, Lajcsi a tárgyalás előtt nem sokkal jelezte az ügyvédjének, hogy nem tud részt venni a peren, amelyet így el is napoltak, várhatóan tavasszal folytatódik az évek óta tartó ügy. A zenész elköltözött otthonról, míg ki nem derül, mennyire súlyos a baj, hiszen nem akarta megfertőzni szeretteit, különösen vigyáznia kell feleségére, Boglárkára (54), akinél 2015-ben diagnosztizáltak súlyos légzőszervi betegséget, így rá a koronavírus nagyon veszélyes lehet.

forrás

betöltés...