Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Képrejtvény: hány lányt látsz ezen a cseles képen? Valószínűleg azonnal rossz választ adsz, pedig nagyon egyszerű

A legtöbb ember 2 és 14 közé teszi a lányok számát. Azért ez elég nagy difi. A cikk végén elmondjuk, hogy mi az igazság.

Neked sikerült megfejteni? Oszd meg ismerőseiddel is!

Az optikai csalódással operáló játékot először az Instagramon osztották meg, hatalmas sikerrel futott, a fotót pedig Tiziana Vergari készítette még 2016-ban, de csak most fedezte fel azt az internet népe. A rejtély pedig négy éve rejtély. A tükrök bűvöletében néző lányokról nehéz megmondani, hogy tulajdonképpen hányan is vannak. A fotó annyira mély nyomot hagyott a világháló társadalmán, hogy anno az Év Fotója-díjra is nevezték, ezen a versenyen olyan képekkel lehet indulni, amelyek kitörölhetetlenül fent ragadtak a világhálón. Hát ez a kép pont olyan.

A Redditen is elindult a vita, sokan azt mondják, hoyg lehetetlen megfejteni a képet anélkül, hogy tudnánk, szerepelnek-e ikertestvérek a képen.

A tükör- és az ikertestvér-dilemma végképp megfejthetetlenné teszi a képet. Sokan ezt gondolták, de aztán sikerült megfejteni. A videó végén találjátok a választ.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Elkezdhetik oltani a 12 év feletti fiatalokat - EZT a VAKCINÁT kaphatják:

Aki nincs kedve végignézni a videót, eláruljuk a megfejtést ami nem mást mint két lányt, pontosabban egy testvérpárt ábrázol a fotó akiket mint a két oldalról tükrök vesznek körbe.

 

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!