Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Lagzi Lajcsi is elkapta a koronavírust – “végzetes lehet számára a kór”

A zenészt 30 milliós közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolják, mégsem ült ott ma délelőtt a vádlottak padján -tudta meg a Blikk.

“Ügyfelem reggel, nem sokkal a tárgyalás előtt írt nekem, hogy vasárnap délután kapta meg a COVID teszt eredményét, amely pozitív lett” – mondta a napilapnak Lajcsi ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián.

Hatéves kora óta fújja a trombitát Galambos Lajos, a tüdeje ezért jóval nagyobb a kelleténél. A légúti betegségeket is sokkal hamarabb kapja el, mint mások. Ráadásul az efféle fertőzések – amilyet a koronavírus is okoz – akár végzetesek is lehetnek a zenész számára.

„A tüdőtágulásom miatt számomra könnyen végezetes lehet a COVID, úgyhogy én nem bízhatok abban, hogy ha elkapom, akkor pillanatok alatt átfut rajtam a betegség. Istvánka szerencsére ép bőrrel megúszta, igazából tünetei sem nagyon voltak azon kívül, hogy kicsit rosszabb volt a közérzete, és volt egy pici hőemelkedése. Tíz napig volt karanténban, ami most szerdán járt le, úgyhogy azóta szabadon garázdálkodhat, és jöhet-mehet, persze csak ésszel„ – mondta Lajcsi még szeptemberben

Jobbulást, és mielőbbi felépülést kívánunk neki!

KAPCSOLÓDÓ
Édesanyja tragikus halála után lett beteg a 12 éves Zsombor, most az életéért küzd

 

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!