Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Szabó Győző sírni kezdett amikor kiderült a titok Gesztesi Károlyról

Anno felhívta Gesztesit, hogy figyelmeztesse: hazugságokkal teli örvénybe csúszott.

Czeizel Barbara és Szabó Győző voltak Kadarkai Endre Világtalálkozó című rádióműsorának legutóbbi vendégei, Szabót többek között Gesztesi Károlyról is kérdezte a műsorvezető.

Visszanéztem egy interjút: Gesztesi Károly pár évvel ezelőtt, Friderikusz Sándornak arra a kérdésére, hogy ki az ország öt legjobb színésze, téged másodikként említett. Ezt csak azért mondom, hogy nem tudom, erről tudsz-e.

A színész úgy válaszolt:

Ő egy nagyon furcsa örvénybe került be. Többek között ő is olyan volt, aki olyan örvénybe csúszott bele mind hazugság, mind egyéb örvénybe, akit egyetlen egy ember hívott fel, és az én voltam. Figyelmeztettem a veszélyekre és mindenre. Akkor elhajtott az anyámba. Aztán megköszönte, hogy így elbeszélgettünk. Ugyanígy felhívtam anno Fenyő Ivánt, hogy hova ez az ámokfutás, ami után most picit át is ugrott a lónak a túloldalára. Én elmondom kollegának is. Elmentem egy könyvesboltba egy karácsonykor könyvet venni, és megláttam a könyvét, majd elkezdtem lapozgatni. Álltam a Libriben vagy ahol voltam, és elbőgtem magam ott a boltban. Nemigen értették, hogy mi lehet. Lapoztam a könyvet, ott volt egy közös fotónk, az volt aláírva, hogy engem tekint az egyik legjobb barátjának. Ezt éreztem és tudtam, de kimondva ez sohasem volt.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!