Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Vajna Timi Mike Tysonnal bulizott, szétrakta a lábait, majd beszóltak neki

Éppen a gyönyörű Aspenben pihenget és síelget Vajna Tímea, de azért szerencsére jutott ideje arra is, hogy bulizzon egyet Mike Tysonnal.

Vajna Timi számára is elég megterhelő volt az előző év, hiszen a karantén miatt sokáig nem tudott együtt lenni a párjával, sőt, még a hírhedt koronavírust is elkapta, és hatalmas fájdalmai voltak emiatt. Persze pozitív dolgok is történtek vele, ugyanis nagynéni lett, és még Hawaiira is eljutott, ahol annyira jól érezte magát, hogy még a felsőjét is ledobta pár szexi kép erejéig.

Vajna Tímea éppen a híresen gyönyörű – és a Dumb és Dumber című filmben is látott – Aspenben piheni ki 2020 fáradalmait, ahol még síelni is elment, de előtte megmutatta, milyen nyújtógyakorlatokat végez a sérülések elkerülésének érdekében, a videón látható lábszétrakás pedig pont elég volt ahhoz, hogy feltüzelje vele a rajongóit.

Pár Insta Storyból kiderült, hogy Vajna Timi még a világhírű bokszolóval, Mike Tysonnal is összefutott egy aprócska buliban, ráadásul a felvételek alapján látványosan jól érezték magukat együtt.

Volt olyan kommentelő, aki Vajna Tímea boldogsága láttán egy durva beszólással kérdőre vonta őt, hogy igazából nem is szerette a 2019-ben elhunyt férjét, Andy Vajnát. Meglepő módon a híresség reagált erre a kemény támadásra, ráadásul nagyon őszintén:

„Most jan 20-án lesz 2 éve, hogy az angyalokhoz költözött. Az iránta érzett szeretetem soha nem fog elmúlni és mindig gondolok rá, senki se tudja a helyét a szívemben elfoglalni. […] 1 évig depresszióba estem és tisztelettel gyászoltam ill. gyászolom a mai napig, az egyik legjobb barátom segített ki belőle, aki szintén imádta és tisztelte Andyt. Mindenkinek egy élete van és muszáj tovább lépni, különben öngyilkos lesz… az insta nem mutatja a belső érzésünket és fájdalmunkat, az csak egy kirakat…”

Íme Vajna Tímea és Mike Tyson közös képe:

KAPCSOLÓDÓ
HATALMAS MAGYAR SIKER: Salim Omar aranyérmet nyert a taekwondo-Európa-bajnokságon


Kép: instagram.com/timeavajna Insta Story

Itt pedig látható Vajna Timi lábszétrakós nyújtógyakorlata:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!