Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Megkapta az oltást, mégis megfertőződött koronavírussal | Erről jobb ha te is tudsz!

Mindössze egy hét telt el az oltás és a pozitív teszt között, de ez az egészségügyi dolgozók körében várhatóan többször is elő fog fordulni.

A Reuters az ABC News-on keresztül számolt be a kaliforniai nővér esetéről, aki körülbelül egy héttel azután produkált pozitív tesztet, hogy megkapta a Pfizer vakcináját. Egy 45 éves ápolóról van szó, aki az elsők között kaphatta meg az oltást.

KAPCSOLÓDÓ
KIDERÜLT MI OKOZTA A HALÁLÁT! Ezzel búcsúzik Járai Máté szeretett nagymamájától, az elhunyt Törőcsik Maritól!

Matthew W. két különféle helyi kórház ápolója, aki december 18-án a Facebookon keresztül árulta el, hogy megkapta a Pfizer vakcináját. Az ABC News kérdésére elmondta, hogy a karja egy napig fájt, de nem voltak más mellékhatások, amiket érzett volna.

Hat nappal később, karácsony estéjén betegedett meg egy covid-műszak után. Megfázásra, majd izomfájdalmakra és fáradtságra panaszkodott. Christian Ramers szakértőként az ABC News-nak adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy ez nem volt egy váratlan forgatókönyv a részükről.

KAPCSOLÓDÓ
VÉGE A TALÁLGATÁSOKNAK! Kiderült a teljes igazság az AstraZeneca vakcináról! ERRŐL TUDNOD KELL:

A klinikai vizsgálatok rámutattak arra, hogy körülbelül 10-14 napnak kell eltelnie ahhoz, hogy kialakuljon egy bizonyos védettségi szint a szervezetben. Az első adag esetében ez körülbelül 50%-ot jelent, míg a második oltást követően 95%-ig kúszhat fel a védettségi szint.

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!