Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Váratlan fordulat: Szabó Ádám elárulta tényleg újra összejöttek Tóth Andival

Sztárban Sztár – Best of című műsorában Szabó Ádám, a show nyertese volt az első vendég, akit a műsor elején Tilla kérdezett előbb a saját, illetve versenytársai produkciójáról, és természetesen egykori párjáról, egyik nagy riválisáról, Tóth Andiról is szó esett.

– Azért ez elég érdekes volt, mert szakításból jöttetek a műsorba… – kezdte Tilla Tóth Andiról.

– Nekem végig tetszett, nem véletlen, hogy a döntőben is ott volt. Annak ellenére, hogy szakítottunk, én nagyon felnézek rá, és szeretem a hangját – mondta Ádám, akinek a legjobban Tina Turnerként tetszett Andi. – Nagyon-nagyon komoly volt.

– Az egész ország most fedezte fel az Andit. Jó mozgás, jó hang… megmondom őszintén, én azt gondoltam, hogy Andi lesz a győztes – vallotta be Tilla.

– Én is sokaktól hallottam ezt, és én is ezt gondoltam. Nem is bántam volna, ha ő nyeri meg. Nem volt annyira felhőtlen öröm bennem, és kettős érzések kavarogtak bennem, örültem volna Andi sikerének is. – vallotta be Ádám a döntőről, majd Tilla kérdésére, miszerint vajon Andinak fontosabb lett volna, hogy legyőzze Ádámot így felelt: – Nem tudom, hogy az ő fejében, lelkében mik zajlottak le akkor, ilyenekre gondolt-e, hogy legyőzzön-e engem…. ezt ő tudná elmondani, de szerintem amúgy nem.

Tilla kérdésére, hogy van-e benne bánat a szakítás miatt, amikor látja, hogy ez a csodálatos nő a színpadon énekel és mozog…? szintén őszintén válaszolt:

– A szakítás megtörtént. Akkor nagyon-nagyon volt bánat bennem, amikor szakítottunk, de úgy gondolom, hogy ezt már akkor lezártuk, és valahogy én mindig a szép emlékekre próbálok összpontosítani, és azokat veszem ilyenkor elő, és arra vagyok büszke, hogy két és félévig ilyen tehetséges és csinos barátnőm volt, és a bánatot meg próbálom elsöpörni és pozitívan menni előre.

– De nem csinálnád vissza? – hangzott el az a kérdés, akire most mindenki kíváncsi.

– Nekem most így jó, de tényleg olyan két és fél év volt, amire büszke vagyok.

KAPCSOLÓDÓ
Ezt tette két rendőr egy maszkot nem viselő férfival az utcán, aki a gyerekével sétált – videó
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!