Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Pofátlan csalás a Valóvilágban – Az RTL megbundázta a játékot? – Kiakadtak a nézők amikor kiderült!

Azt neheztelik, hogy a szerkesztők túlságosan belenyúlnak a műsorba.

Szombat este kiválasztás volt a villában, ahol minden néző azt tippelte, hogy Frura kerül a legtöbb jel (az elmúlt egy-két hétben észrevette, hogy egy szürke játékos, ezért mindenkivel elkezdett konfliktusba keveredni, és bár hetekig hárította Renátó közeledését, hirtelen szerelmet vallott neki és azóta már szexeltek is), ez viszont technikailag nem volt lehetséges, ugyanis a nőn lila kendő volt – ahogy a banda felén. A nézőknek nem mondta el a csatorna, hogy mi történt az előző órákban és miért élvez a társaság egy része védettséget, mindenesetre pont azokon volt a kendő, akiket már a legtöbb néző villán kívül látna.

KAPCSOLÓDÓ
Szánalmasan kevés Nagy Feró nyugdíja: elárulta, miből él

A lakók végül Ginát szórták meg jelekkel (kilencből hetet megkapott), amiről a ValóVilág posztolt is a Facebook-oldalán és ahol több száz lájknál jár a komment, ami felrója a csatornának, hogy miért nem fair, amit csináltak.

Kedves RTL! 1. Úgy gondoljátok, hogy fair egy kiválasztást úgy megtartani, hogy a fele csapaton lila kendő van? Ez a nézők felé sem korrekt, mert azt sem tudjuk miért kaptak lila kendőt és a játékosok felé sem!! 2. Renátó agresszivitásáért kapott 4 hetes lilakendő megtiltást elég cselesen megfogalmaztátok, ez sem fair Mi ez az egész, de komolyan?

– írta valaki arra utalva, hogy Renátó a szekrényajtó letöréséért egy ideig nem kaphatott volna védettséget jelentő lila kendőt párbajról történő visszatérés után, ehhez képest most valamilyen okból (az előzetes szerint saját magának osztotta ki) ott volt rajta.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Beoltották a magyar köztársasági elnököt! - EZT A VAKCINÁT KAPTA:

Nem ez az első eset, hogy a nézők szerint az RTL átverte őket: pár héttel ezelőtt olyan közönségszavazások voltak, amikről nem tudták a nézők, hogy milyen hatásuk lesz.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!