Atyaég! Mi történt Bay Évával?

Bay Éva a nyár végén ünnepelte a 68. születésnapját, amikor viszont tükörbe néz, egy fiatalabb énje köszön vissza. Sok pozitív visszajelzés is megerősítette az önbizalmát, jó néhányan irigykednek is az alakjára, ő pedig élvezi, hogy végre jóban van önmagával. Nem csoda, a legendás tévés közel 20 kilótól szabadult meg. Születésnapja és nagy fogyása apropóján még fotósorozat is készült róla.

Bay Éva remek formában van

„Amióta egy étvágycsökkentő gyógynövénykeveréknek hála lefogytam húsz kilót, a férjem folyton bókokkal halmoz el, de az az igazság, hogy én is szívesen nézek tükörbe, hiszen úgy nézek ki, mint negyvenévesen” – mondta korábban Bay Éva.

Bay Éva rengeteget fogyott

Bay Éva rangidős volt a Farm VIP szereplői között, de ez egy percig sem jelentett problémát.

„Voltak durva feladatok, de azért valahogy megoldottuk. Attilával egymást segítettük. (…) Volt mélypontom, mint mindenkinek. Talán kettőt tudok kiemelni, de egyelőre részleteket nem árulhatok el. A legrosszabb az volt számomra, hogy nem volt csapvíz, persze, lavórban lehetett tisztálkodni, de az azért nem olyan, mint egy zuhany” – nyilatkozta korábban.

Bay Éva remek formában van

A karácsonyi készülődésről korábban elárulta Évi azt is, hogy ezúttal

„Bizony, a fa alatt egy húsz évvel fiatalabbnak tűnő nő áll majd. Mióta lefogytam, a 40-es éveimben viselt ruhák jók rám, és most feldobtam a frizurámat. Laci, a férjem digitalizálja a régi képeket, és így nagyon szembeötlött, hogy milyen dús hajam volt, ami az évek alatt elvékonyodott, kikopott. Az interneten szembejött néhány pár ezer forintos paróka, rendeltem is kettőt. Szuperül érzem magam a bőrömben, nagy erővel készülök az ünnepekre. Nem csak magunkra gondolunk, több mint 10 éve minden hónapban támogatjuk a közeli kutyamenhelyet, gyerekeknek cipős dobozban összeállítunk ajándékcsomagot, és a női szervezet, amelynek tagja vagyok, szintén mindig segít egy-egy kiválasztott alapítványnak” – tette hozzá Éva.

Bay Éva a fogyás után így karácsonyozik

Bay Éva a fogyás után így karácsonyozik

betöltés...