Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

MOST ÉRKEZETT: Megkéseltek egy rendőrt Újpesten – 10 lövéssel lőtte agyon a rendőrnő a támadót

A támadó több helyen is megszúrta a rendőrt.

Mi is megírtuk, hogy lelőtte a járőrtársa életére törő férfit egy rendőr Újpesten csütörtök reggel, a késes támadó a helyszínen meghalt, a sérült rendőrt kórházba vitték.

A rendőrségre egy IV. kerületi, Kassai utcai társasház lépcsőházában hangoskodó férfiről tettek bejelentést csütörtök reggel fél hét után.

A megérkező járőrpár egyik tagját az agresszív férfi késsel többször megszúrta, ezért a másik rendőr társa életének védelmében lelőtte a támadót, aki a helyszínen meghalt. A megszúrt rendőrt kórházba vitték, a Blikk úgy tudja, kritikus állapotban volt, azonnal a műtőbe került.

A Blikk munkatársának közben sikerült egy házban lakóval beszélni. A férfi elmondta, hogy a kukucskálónyíláson keresztül azt látta, hogy egy férfi egy hatalmas késsel rohangál a lépcsőház 6. emeletén, és artikulátlanul ordibál.

Majd valaki értesítette a rendőrséget, egy férfi és egy női járőr érkezett. A támadó azonnal megszúrta a férfi rendőrt, az arcán és a combján, illetve kétszer hasba. Erre társa, hogy védje az életét tüzelni kezdett, tízszer lőtt. Úgy tudjuk: 5 golyó találta el a támadót, a többi az ajtóba ment.

KAPCSOLÓDÓ
NINCS KEGYELEM! 180 ezer forintra büntettek egy hajléktalant, mert megszegte a kijárási tilalmat

Úgy tudjuk, hogy a képen látható, maszkot viselő rendőrnő volt az, aki pisztolyt rántott és lelőtte a késes támadót, hogy megmentse a társát.

A maszkos rendőrnő volt, aki megmentette a társát / Fotó: Blikk A maszkos rendőrnő volt, aki megmentette a társát / Fotó: Blikk

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!