Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Karácsonyi csoda: Hajnalban még nem is sejtette, hogy terhes, reggelre már egy babát ringatott

Alighanem idén, a koronavírus-járvány kellős közepén nagyobb szükségünk van karácsonyi csodákra, mint bármikor – olyan ünnepi történetekre, amik arról mesélnek: hihetetlen dolgokkal a való életben is találkozhatunk. Egy fiatal nő például élete legszebb karácsonyi ajándékát kapta meg – pedig nem is sejtette, hogy épp erre van szüksége: egy kisbabát.

Az éjszaka közepén még kisebb pánikkal ébredt egy fiatal nő, reggel azonban már örömkönnyeket törölgetett az arcáról: igazi karácsonyi csodát élt át ugyanis – egy kisbabát tartott a karjaiban, akinek érkezését semmi sem jelezte előre.

Az angliai Ilkestonban élő Leanne Cartert 2012. december 25-én hajnali fél három körül gyomorgörcsök keltették álmából. Arra gondolt, csak a menstruációja kínozza meg, ám amikor rosszabbra fordult a dolog, édesanyja kórházba sietett az akkor 21 éves nővel. Amikor a nottinghami Queen’s Medical Centre orvosai elárulták neki, mi okozza a napaszokat, érthetően teljesen ledöbbent.

KAPCSOLÓDÓ
15 évig nem járt dolgozni, de kapta a fizetését - most bukott le!

Ugyanis nem csak azt közölték vele, hogy terhes, hanem azt is: a baba órákon belül világra fog jönni!

Karácsonyi csoda: baba a semmiből

Leanne a terhesség semmilyen jelét nem észlelte korábban magán. A menstruációja rendszeres volt, a baba mozgolódása nem tűnt fel neki, és nem is hízott meg különösebben. Ugyan egész decemberben kissé puffadtnak érezte magát, de ennek sem tulajdonított különösebb jelentőséget. Miért is tette volna?

KAPCSOLÓDÓ
ORBÁN VIKTOR RENDKÍVÜLI BEJELENTÉSE: Ez mindenkit érint! Erről jó tudni!

Amikor korábban ilyen történeteket hallottam, mindig az jutott eszembe: hogy nem vették észre?!

– mesélte a meglepetés-szülés után a kismama, akinek gyermeke, Joseph még akkor, azaz karácsony első napjának reggelén világra jött.

Ugyan a pici az orvosok sejtése szerint két héttel korábban érkezett, teljesen egészséges, 2,2 kilogrammos csöppség volt.

– Először sokkolt, aztán megrémültem és aggódni kezdtem, mert nem tudtam, hogy jól van-e, de aztán boldog lettem. Joseph a legmeglepőbb, de a legjobb karácsonyi ajándék, amit valaha is kaptam – magyarázta Leanne.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!