Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Nincsenek szavak arra, milyen dermesztő dolgot műveltek a nagyszülők ártatlan kisunokájukkal

Szörnyű kínokat kellett átélnie egy kétéves kisfiúnak, akit saját nagyszülei gyilkoltak meg nemrég az oroszországi Kemerovo városában.

A 20 éves Maria Scserbakovij és férje, a 25 éves Dimitrij a szüleiknél szedték volna össze kisfiukat, gyimát, ám a gyerekük összeégett holttestét végül a ház előtt a hóban találták meg.

Az Euro Weekly News beszámolója szerint a nagyszülőknek elege lett abból, hogy a gyerek folyamatosan hangosan sír, és mivel sehogy sem tudták megnyugtatni, addig fojtogatták, amíg meg nem fulladt. Ezután pedig unokájuk testét a forró kályhába dobták, majd az összeégett, élettelen fiút egyszerűen kivágták a ház elé a hóba.

KAPCSOLÓDÓ
Hatalmas a baj!Rettentő sokan haltak meg!1 perce jött az ijesztő adat! MA REGGELRE ISZONYATOS SZÁMÚ ÚJ FERTŐZÖTT LETT, más szomorú dolog is történt az éjjel! Mi történt???

 

A kis Gyima és édesanyja © Facebook

Állítólag a nagyszülők erősen ittasak voltak a gyilkosság elkövetésekor, de ez sem lehet mentség arra a szörnyűségre, amit a kisfiúval tettek. A szülők akkor kezdtek gyanakodni, hogy valami borzasztó dolog történt, amikor a házban Gyima ruháit megtalálták, ám ő maga nem volt sehol.

A 48 éves Alekszander Mijagasev és 43 éves neje, Zsanna előzetes letartóztatásba került, előbbi 15, míg utóbbi 9 éves börtönbüntetést kapott. A gyerek halálának okát ugyanis egyértelműen a súlyos égési sérülései, illetve szén-monoxid-mérgezés kombinációja okozta.

KAPCSOLÓDÓ
Ezt tette két rendőr egy maszkot nem viselő férfival az utcán, aki a gyerekével sétált – videó

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!