Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Emlékeztek még Vámpír Ágira? Így néz ki most a Mónika Show sztárja – A párját is megmutatta!

Ugyan a jelenet, amiben a volt párjával balhézott, sosem került adásba, csak az internetre került fel, az egykori veszekedős műsor legnépszerűbb figurájaként kétség kívül Botos Ágnest tartják számon. A sokak által „Vámpír Áginak” gúnyolt nő szavai szállóigévé váltak egy generáció számára. A ma 40 éves családanyával bő három esztendeje készítettünk interjút mátrai házában, most pedig telefonon érdeklődtünk a sorsáról.

Botos Ágnes a műsor után festette szőkére a haját. Ez a képet ő küldte a Borsnak © Saját

– Egy Nógrád megyei településen élek albérletben a párommal, akit az interneten ismertem meg évekkel ezelőtt. Egy gyárban dolgoztam, de a vírus miatt én is elveszítettem az állásom, így jelenleg nagyon rossz anyagi körülmények között élünk. A párom, István fizetése szinte teljesen elmegy a lakhatásra. Nagyon szeretnék már munkába állni. Főleg most, hogy jönnek az ünnepek – mesélte a Borsnak jellegzetes hangján Ágnes, akinek négy gyermeke és hat unokája lakik a közelében.

Ági és jelenlegi párja, István. A szerelmesek az interneten ismerkedtek meg © Saját

Máig felismerik a Mónika Show miatt

Ágnes elárulta, a műsor, ami ország-világgal megismertette, a mai napig kísérti.

– Sajnos még mindig rengeteg bántás ér a műsor miatt, pedig már több mint 15 éve lehetett. Nem szeretném, hogy ez alapján ítéljenek meg, az csak egy szerep volt, amit el kellett játszani. Valójában én nem olyan vagyok, mint amit ott láthattak, és ezt szeretném is bebizonyítani mindenkinek – magyarázta a nő.

 

KAPCSOLÓDÓ
Már élelmiszerre sem futja a Drága örökösök sztárjának: a neten kért segítséget a színész, fizikai munkát is vállalna
A felvételen még fekete hajjal szerepelt Ágnes © YouTube

A felvételen vele szereplő Zoltánt különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt életfogytig tartó börtönnel sújtotta a Debreceni Ítélőtábla 2011-ben, mert tűzifával agyonverte 16 éves élettársát. A műsor óta jócskán meghízott férfi leghamarabb bő 20 év múlva szabadulhat.

– Láttam a tévében nemrég, amikor interjút adott a börtönből. Fájdalom, bosszú és keserűség – ezek kavarogtak akkor bennem. Még a nevét sem akarom kiejteni többé, ki akarom hagyni az életemből. Ő már halott ember számomra, nem érdekel, hogy mi van vele – tette hozzá Botos Ágnes, aki egyébként azért festette szőkére a haját, hogy ne ismerjék fel annyian.

forrás

KAPCSOLÓDÓ
Hirtelen fontos lett a minél több Pfizer: 3,5 millió vakcina érkezik Magyarországra a következő két hónapban
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!