Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Új részletek derültek ki Judy 23 évvel ezelőtti autóbalesetéről

Hétfőn volt napra pontosan a Groovehouse énekesnőjének Judynak az újjászületése. Az együttes 23 éve ezen a napon szenvedett autóbalesetet, amibe az énekesnő kis híján belehalt. Judy most tisztázta a balesetének a körülményeit és őszintén vallott a Blikknek arról, hogy mennyi időbe tellett neki feldolgoznia a vele történt eseményeket.

“Ma 23 éve, december 14.-én, ami ugyanúgy egy hétfői nap volt, kaptunk egy új lehetőséget az életre… Megtanított igazán élni, és értékelni sokmindent! Hálás vagyok mindenért, hiszen az elmúlt 23 évünkben értük el a legnagyobb sikereket, és nyertünk el minden díjat amire jelöltek minket zenekarommal a GROOVEHOUSE-al. Feleség lettem, és lett egy csodálatos kislányom, amit akkor abban az állapotban és még sok sok éven át álmodni sem mertem volna… Ma már csak egy dátum december 14.-e, ami már semmiféle félelmet és fájdalmat nem hordoz magában, de mégis anno sorsfordító volt. Mai napig büszke vagyok magamra, hogy végig csináltam, és hogy kitartottam a céljaim, és álmaim mellett. ” – írja Judy, azaz Molnár-Kis Judit bejegyzésében, amihez drámai fotókat is csatolt a balesetéről közösségi média oldalain.

A legnagyobb büszkeséggel ajánlom mindenkinek életem egyik legmeghatározóbb életszakaszának történetét, és azoknak is, akik úgy “hiszik” nincs kiút a lehetetlennek tűnő helyzetből!!!!!

– mondja Judy, aki életében először a kórház büféjének tükrében látta meg magát először, majd tíz évébe telt mire el tudta fogadni ezt a helyzetet.

KAPCSOLÓDÓ
A férjem két és fél éve rákos beteg, negyvenhárom kemoterápiás kezelésen vett részt, minden orvos lemondott az életéről! Azt mondta ne kerüljön nyilvánosságra, én mégis azt kérem olvassátok el üzenetét!
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!