Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Új részletek derültek ki Judy 23 évvel ezelőtti autóbalesetéről

Hétfőn volt napra pontosan a Groovehouse énekesnőjének Judynak az újjászületése. Az együttes 23 éve ezen a napon szenvedett autóbalesetet, amibe az énekesnő kis híján belehalt. Judy most tisztázta a balesetének a körülményeit és őszintén vallott a Blikknek arról, hogy mennyi időbe tellett neki feldolgoznia a vele történt eseményeket.

“Ma 23 éve, december 14.-én, ami ugyanúgy egy hétfői nap volt, kaptunk egy új lehetőséget az életre… Megtanított igazán élni, és értékelni sokmindent! Hálás vagyok mindenért, hiszen az elmúlt 23 évünkben értük el a legnagyobb sikereket, és nyertünk el minden díjat amire jelöltek minket zenekarommal a GROOVEHOUSE-al. Feleség lettem, és lett egy csodálatos kislányom, amit akkor abban az állapotban és még sok sok éven át álmodni sem mertem volna… Ma már csak egy dátum december 14.-e, ami már semmiféle félelmet és fájdalmat nem hordoz magában, de mégis anno sorsfordító volt. Mai napig büszke vagyok magamra, hogy végig csináltam, és hogy kitartottam a céljaim, és álmaim mellett. ” – írja Judy, azaz Molnár-Kis Judit bejegyzésében, amihez drámai fotókat is csatolt a balesetéről közösségi média oldalain.

A legnagyobb büszkeséggel ajánlom mindenkinek életem egyik legmeghatározóbb életszakaszának történetét, és azoknak is, akik úgy “hiszik” nincs kiút a lehetetlennek tűnő helyzetből!!!!!

– mondja Judy, aki életében először a kórház büféjének tükrében látta meg magát először, majd tíz évébe telt mire el tudta fogadni ezt a helyzetet.

KAPCSOLÓDÓ
ORBÁN VIKTOR BEJELENTÉSE: Nyitnak az éttermek, kocsmák és az iskolák! ITT VANNAK A RÉSZLETEK:
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!