Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mi történt? 9 napja nem tudni mi van Müller Cecíliával

Az országos tisztifőorvos, Müller Cecília legutóbb több mint egy hete, december 8-án jelent meg nyilvánosan az operatív törzs napi tájékoztatóján, amelynek amúgy március óta az arca és főszereplője szokott lenni. December 9-én, múlt héten szerdán már Galgóczy Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) osztályvezetője állt a kamerák elé az operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese, Kiss Róbert alezredes mellett.

Arra, hogy Müller Cecília hová tűnt és miért nem vett részt az elmúlt kilenc napban összesen hét alkalommal megtartott, élőben közvetített bejelentkezésein, egyetlen alkalommal sem tértek ki a tájékoztatón megszólaló hivatalos személyek.

Mivel az országos tisztifőorvos napokon át tartó hiánya szokatlan, szerettük volna megtudni, hogy mi lehet ennek az oka. Megkérdeztük, hogy az év végén esetleg szabadságra ment-e a tisztifőorvos, vagy valamilyen más okból nem szerepel. De hiába tettünk fel írásban már napokkal ezelőtt is erre vonatkozó kérdéseket, sem az operatív törzs sajtóközpontja, sem az NNK sajtóosztálya nem reagált a megkeresésünkre.

KAPCSOLÓDÓ
Itt az igazság: Ha van védettségi igazolványod, akkor érdemes elolvasni ! EZT legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna!

Az hogy az operatív törzs nem reagál a Telex kérdéseire, sajnos nem újdonság. Ugyanakkor információink szerint a lakossági kérdések számára fenntartott [email protected] címen érdeklődő, Müller Cecília egészségéért aggódó embereket sem tájékoztatják arról, hogy miért nem jelent meg az elmúlt héten a járvány elleni védekezés arcává vált, 62 éves tisztifőorvos a képernyőkön. A hivatalos válaszban csak az szerepel, hogy Müller egészségügyi állapotáról az általános tájékoztató vonal az információ személyes jellege miatt nem adhat felvilágosítást. Ugyanakkor azt állítják, Müller távolléte nem befolyásolja az emberek tájékoztatását,

mivel Müller Cecília előadásában is ugyanazok az információk hangozhatnának csak el, legfeljebb az előadásmódja lenne más.

forrás

KAPCSOLÓDÓ
NAGY HIBÁT VÉTETTEK! Egy szombathelyi férfi 1 helyett 6 adag Pfizer vakcinát kapott - EZ TÖRTÉNT UTÁNA:
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!