Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Ezért mosta ki szappannal egy óvodás száját a fővárosi óvónő!

Szappannal moshatták ki egy ötéves, hallássérült, beilleszkedési és tanulási zavarokkal küzdő kisfiú száját egy fővárosi óvodában-állítja a gyermek édesanyja.

Az ötéves Ákos három hete nem akar óvodába menni, az édesanya elmondása szerint kisfia az intézményből hazafele mesélte el neki, hogy kimosták a száját, amiért csúnyán beszélt. A megdöbbentő eset felelőse egy pedagógiai asszisztens lehet, akit számon is kértek a szülők. Azonban ő azt állítja, csak vízzel mosta ki a kisfiú száját.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: TRAGÉDIA történt! Elhunyt Delhusa Gjon három hónapos unokájának édesanyja

A szülők ezt követően panaszt tettek az óvoda vezetőjénél. Az óvoda vezetője az RTL Klub Híradójának pedig azt mondta: csak a gyerek arcát mosta meg vízzel egy pedagógiai asszisztens, hogy így kezeljen egy nehéz helyzetet. A dolgozót az óvodavezető szóban figyelmeztette, most részletes vizsgálatot kezdeményez.

A szülők szerint a kisfiú azóta retteg, a fürdőszobába több napig nem tudott bemenni. Ezen kívül alvászavarai vannak, pszichológus segítségét kérték. Az esettel kapcsolatban a szülők gyermekbántalmazás miatt rendőrségi feljelentést tettek.

 

forrás

KAPCSOLÓDÓ
Orbán Viktor RENDKÍVÜLI bejelentése: Holnaptól jönnek a lazítások DE! ez még nem minden!!! Ezek rád is vonatkoznak!
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!