Egyetlen éjszaka alatt ölt meg két nőt egy palesztin férfi: a barátnőjét, és annak anyját a vád szerint. Mindezt minden bizonnyal azért, mert az anyának nem tetszett, hogy a férfi agresszíven viselkedik egyetemista lányával. A gyilkosságok után tüzet gyújtott a házban, hogy ne gyanakodjanak gyilkosságra. Aztán egész egyszerűen elhagyta Magyarországot.

 

A gyilkossággal vádolt férfi 2018-ban Németországban élt, ott ismerkedett meg egy magyar lánnyal, aki egyetemi tanulmányai részeként egy szemesztert töltött külföldön.KAPCSOLATUK HAMAR KOMOLYRA FORDULT, A FÉRFI A FIATAL LÁNYT A CSALÁDJÁNAK IS BEMUTATTA IZRAELBEN.

Közben ő is többször elment a lányhoz, aki az anyjával élt egy kaposvári albérletben.

UTÓBBI NEM NÉZTE JÓ SZEMMEL LÁNYA KAPCSOLATÁT, MIVEL A FÉRFI NAGYON FÉLTÉKENY VOLT BARÁTNŐJÉRE ÉS EL AKARTA ÉRNI, HOGY AZ NE TALÁLKOZZON MÁS FÉRFIAKKAL A FELÜGYELETE NÉLKÜL.

A férfi agresszív, számon kérő viselkedése miatt a lány szakított vele, de másnap kibékültek, így pár nappal később, ismét náluk aludt.A HAJNALI ÓRÁKBAN FELKELT ÉS BARÁTNŐJE MELLŐL ÁTMENT A MÁSIK SZOBÁBAN ALVÓ ÉDESANYÁHOZ, AKINEK EGY PUHA ANYAGGAL BEFOGTA ORRÁT ÉS SZÁJÁT, ÉS MEGFOJTOTTA.

Ezután meggyújtotta az asszony ágyat, és megvárta, amíg a berendezés lángra kap, majd visszament a még mindig alvó lányhoz, akit szintén megfojtott.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Kiderült minden titok Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea házasságáról! Erre senki nem volt felkészülve:
FORRÁS: ÜGYÉSZSÉG

A férfi ebben a szobában is több helyen tüzet gyújtott, majd a szoba erkélyére menekült és segítségért kiabált, mintha a tűzet nem ő gyújtotta volna.