Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

ValóVilág: A villalakóknak fizetniük kell az ételért és a szállásért is

Attól sincsenek elragadtatva, hogy dolgozniuk kell.

Elkezdődött a munka hete a ValóVilág 10 játékában. A villalakóknak az első napon három órán keresztül kellett hagymát aprítaniuk és elég vegyes eredmények születettek. A nap dolgozója VV Robi lett, aki több mint 12 kiló hagymát pucolt meg és szeletelt fel, míg VV Fru az öt kilót sem érte el, amit azzal indokolt, hogy ő a minőségre hajtott és túl precíz volt. A fizetségüket is ehhez mérten kapták.

KAPCSOLÓDÓ
Zacher Gábor RENDKÍVÜLI bejelentése, amiről minden MAGYARNAK tudnia kell:

VV Gina már akkor kiakadt, amikor megtudta, hogy dolgozni kell, mondván ő nem ezért jött be, hanem pihenni, aztán kiderült, hogy a munkájukkal összegyűjtött villadellából kell az étkezésüket, de még a lakhatásukat is finanszírozni.

Most le kell szokjak a cigiről is úgy gondolom, mert vagy cigizek vagy eszek

– állapította meg VV Gina.

Mikor megláttam a webshopon az árakat, azt gondoltam, hogy ez semmire sem lesz elég, el kell kezdjem a spórolást, el kell kezdjem a pénztologatást jobbra-balra, hogy éppenhogy ne haljak éhen

– mondta VV Moh.

KAPCSOLÓDÓ
Előkerült Zámbó Jimmy eltitkolt gyereke - Zámbó Krisztián is megszólalt: „Apám nagy kópé volt”

VV Virágot is sokkolták az árak:

Rettentő nagy szívás így beosztani a pénzünket, hogy az árak is nagyon drágák voltak. Ha valaki jót akar enni, akkor szupercsillagosan kell dolgozni. Szerintem mindenki fél velem együtt, de majd valahogy lesz.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!