Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Curtis rendesen odaszólt, miután Marsi Anikó nem volt ott a DWS döntőjében

A magyar rapper nem fogta vissza magát, és reagált egy cikkre, hiszen Marsi Anikó sem volt ott a Dancing with the Stars döntőjében.

Mint ismeretes, Marsi Anikó is része volt a Dancing with the Stars mezőnyének. A koronavírus-betegsége miatt egy adás idejére távol kellett maradnia, majd visszatért, de azzal a lendülettel ki is esett.

Mondhatjuk ezt annak ellenére, hogy a műsorvezetőnő akkor volt a legjobb, megérdemelte volna a továbbjutást. Eredetileg a nagy fináléban ő is fellépett volna, de nem volt ott. Kiss Ramóna egészségügyi okokra hivatkozott azokat illetően, akik távol maradtak a döntőtől.

KAPCSOLÓDÓ
GYÁSZ: Elragadta a halál magyarok kedvencét - Aki az egész gyerekkorunkat tette csodássá! NYUGODJÉK BÉKÉBEN!

A másik ilyen személy Horváth Tamás volt, aki hetekkel ezelőtt egy súlyos sérülés miatt esett ki az egyik esélyesként. Az énekes ugyancsak nem volt ott a fináléban, ellentétben a másik tíz párossal.

Közben Curtis csípősen reagált egy Anikóról szóló cikk kapcsán, összekötvén ezt azzal, amikor ő a Sztárban Sztár elődöntőjében nem volt ott. Lelki problémái voltak, ám nem is értesítette erről a produkció készítőit, majd kiderült, hogy a TV2 emiatt jogi lépéseket kezdeményez ellene. Sokan azt írták a közösségi médiában, hogy Curtis drogozott és ivott, de ezt kategorikusan tagadta a híresség.

„Na akkor most ő is ’be volt állva’… Ahogy nálam gondolta a sok hülye! (Ja, és nem velem volt, esküszöm). Biztos megvolt az oka, hogy nem ment el.” – írta Anikó kapcsán Curtis a hivatalos Instagram oldalán.

forrás

KAPCSOLÓDÓ
HATALMAS MAGYAR SIKER: Salim Omar aranyérmet nyert a taekwondo-Európa-bajnokságon
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!