Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Gyász: Elhunyt az elismert magyar művész

53 éves korában elhunyt a Fővárosi Nagycirkusz hegedűművésze, Nyári Gábor. Évek óta tudott betegségéről, de ő nem szerette volna feladni a hivatását.

Bár az emberek elsősorban vitathatatlanul az artisták produkciója és a gyönyörű nők kedvéért látogatják a cirkuszi előadásokat, senki sem vonja kétségbe, hogy az élményhez a zene is hozzájárul. Az évek során százezrek hallhatták Nyári Gábor játékát a budapesti intézményben.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Beoltották Orbán Viktort, a kínai vakcinával - ez történt utána:

Élete volt a szórakoztatás a zenészcsaládból származó hegedűművésznek. Már fiatalon magával ragadta a cirkusz világa, és hűséges is volt a manézshoz.

Egy cirkuszi zenésznek fontos a sokoldalúság.

Nem elég egy műfajt ismernie, hiszen az egyes produkciók határozzák meg, hogy mit kell játszania. Nekünk ismernünk kell a komolyzenét, az operettet, a jazzt, a népzenét és az aktuális világslágereket is – magyarázta korábban munkatársunknak a hegedűvirtuóz, aki kiváló kapcsolatot ápolt a Magyarországra látogató világsztárokkal is.

KAPCSOLÓDÓ
Tombol a vírus harmadik hulláma, így terjed az országban a mutáns változat - eddig fog tartani:

– Sok múlik rajtunk, hiszen az artisták többsége ránk figyel, amikor a ritmust számolja. Ez igaz a repülőcsoportokra és a zsonglőrökre is – mesélte a cirkuszi zenész.

Nyári Gábort mindenki szerette, de kevesen tudtak betegségéről.

Nyugodjék békében!

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!