Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Májdaganatot diagnosztizáltak Tóth Gabinál

Iszonyú nehéz időszakot tudhat maga mögött Tóth Gabi.

Amikor az énekesnő megszülte a kislányát, Hannarózát, számára is véget értek a leányévek, hiszen édesanya lett. Bár a gyermek születése a legnagyobb öröm, mégis egyfajta sokként éri az embert, amikor ráébred, hogy semmi sincs az addig felépített életéből – ezt érezte Gabi is.

Ma már minden rendben, noha az első három hónap nagyon nehéz volt az énekesnő számára. Ráadásul közben beütött a koronavírus-járvány is, így a munkájába sem tudott kapaszkodni. Szerencsére a férje végig támaszt nyújtott neki, hiszen ő ugyanazt élte át újdonsült apukaként, ám a közös gyermekük még inkább összekovácsolta őket:

Egy dolgot tudtunk: azt, hogy az érzéseink erősek egymás iránt – nyilatkozta Gabi a Story Magazinnak.

„Egy hónapos volt Hani, amikor teljesen összeomlottam. Üvöltve sírtam, hogy nem bírom tovább” – mesélte az énekesnő, aki akkor hetek óta nem aludt rendesen, s a napjai csak szoptatásból és altatásból álltak, így minden összemosódott.

– Ez az év a megtisztulásról és az emelkedésről szól, és úgy érzem, jó vizsgát tettem az első körben – mondta Gabi.

Úg gondolja, kislánya az egyik arkangyala, aki vigyáz rá. Ezt az is alátámasztja, hogy az énekesnőnél tíz évvel ezelőtt találtak egy kilenc centiméteres daganatot a máján, s az orvosok májtranszplantációt javasoltak. Ám amikor Gabi a transzplantációs lista 84. helyén állt, úgy döntött, inkább együtt él a betegséggel. Gabi a terhessége alatt is rendszeresen járt kontrollra, ugyanis a daganat a hormonváltozással együtt nőhet, s ha egy bizonyos méretet elért volna, a májával együtt ki kellett volna venni. Ám amikor fél évvel a szülés után elment megnézetni, kiderült, már csak három centis, a következő kontrollrapedig szinte teljesen eltűnt.

Nincs ott. És ezt betudom annak, hogy meggyógyított a gyerek.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!