Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Emlékeztek még Kovácsovics Fruzsinára? Fel sem fogod ismerni! Érett nő lett a Csillag születik sztárjából

2007-ben, azaz 13 évvel ezelőtt lett az ország kedvence a Csillag születik első évadában Kovácsovics Fruzsina, az akkor 19 éves énekes. Azóta Fruzsi 31 éves lett, de fiatalos bája a mai napig megmaradt. Mutatjuk:

A műsor utáni évben kiadta első lemezét az Üveggolyót, ezen az első kislemez pedig a Hazatalálsz című szám lett, amihez klipet is készítettek és a Viva Chart Show 3. helyezéséig jutott.

KAPCSOLÓDÓ
Túl későn hívta a mentőket a koronavírusban elhunyt 23 éves kiskunhalasi világbajnok

Az albumon volt egy dal, A sose volt nyár, melyen teljesült Fruzsina egyik régi álma is: együtt énekelhetett Jamie Winchesterrel.

2012-ben megjelent harmadik albuma, amelyen rebootolta karrierjét és új irányban kezdett alkotni. Gyermekeknek és gyermeklelkűeknek szánta a lemezt, mely játékos, könnyed számokkal volt tele. A dalszövegek részben kortárs költők – Lackfi János és Szalóczi Dani – művei, részben Fruzsi saját szerzeményei. 2013-ban az év hazai gyermekalbuma lett.

KAPCSOLÓDÓ
"Én és a feleségem sem oltatjuk be magunkat, kerüljön ez bármibe"

Az énekesnő – a koronavírus miatti szünettől eltekintve – továbbra is járja az országot dalaival, gyermektáborokat tart és próbál minél több mosolyt csalni fiatal és régebb óta fiatal hallgatóságára.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!