Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Csalás történt a Farm VIP-ben, majd Sydney van den Bosch Demcsák Zsuzsa szemébe hazudott – Ki kellene zárni Sydney-t!!!

A Farm VIP versenye döbbenetes fordulatot vett, amikor Vasvári Vivien és Terecskei Rita párbaját követően Demcsák Zsuzsa kijelentette: vissza fogják nézni a felvételeket, ugyanis felmerült a lehetősége, hogy Rita győzelmét csapattársai segítségének volt köszönhető A Farm VIP tegnapi adásában a veszélyzónába Vasvári Vivien került, aki Terecskei Ritát választotta ellenfelének.

A logikai játék során számokat kellett összeadni, konkrétan egy általános iskolai harmadik osztályos feladat volt a példa.

A párbajt végül Terecskei Rita nyerte. Csakhogy mindenki számára hallható volt, hogy Terecskeinek segítenek a többiek az összeadásban. Bár Vasvári a játékot elveszítette, de mivel “felmerült” a csalás gyanúja, újranézték a felvételeket. Mindeközben Demcsák Zsuzsa arról kérdezte a csapatot, segítettek-e Terecskeinek.

Sydney van den Bosch annyit felelt, hogy mindössze hümmögéssel jelezték neki, hogy nem jó a végeredmény, számot nem mondtak.

A felvételek visszanézésekor beigazolódott, hogy

Sydney van den Bosch nem csak, hogy nem tartotta be a szabályokat, de konkrétan belehazudott Demcsák Zsuzsa szemébe,

hiszen a felvételen kristálytisztán látszik és hallatszik, hogy van den Bosch a konkrét megoldást súgja meg Terecskeinek, aki azután röviddel be is mondja hangosan a megfejtést. Érthetetlen, amit tett, hiszen közben ott ültek a társak, ott volt Demcsák Zsuzsa műsorvezető, és tudta, hogy kamerák veszik folyamatosan, ennek ellenére segíteni próbált, noha megkérték őket, hogy néma csendben nézzék végig a párbajt. Hogy ezt követően még bele is hazudott Demcsák szemébe az már egészen abszurd.
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!