Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

CSALÁSON KAPTÁK! Kizárják Gabriela Spanicot a versenyből?

Budapest — A színésznő azt kérte tengerentúli rajongóitól, hogy magyarként voksoljanak.

Kiskaput keresett Gabriela Spanic (46), hogyan kapjon szavazatokat a többmilliós, főleg dél-amerikaiakból álló követőtáborától.

Ugyan a Dancing with the Stars versenyzőire a TV2 Live applikáción keresztül a csatorna korábbi tájékoztatása szerint Magyarországon kívül csak a környező országokban és Angliában lehet szavazni, a színésznő szombaton, az elődöntő előtt maga magyarázta el az oldalán, elvileg hogyan is lehet kijátszani a rendszert. A versenytársak rajongói szerint ez csalás!

„Magyar idő szerint este nyolctól tudtok rám szavazni az applikációban, amely ha nem érhető el az alkalmazás-áruházban, akkor annyit kell tennetek, hogy letöltitek a VPN-t, majd az országotoknak Angliát vagy Magyarországot állítjátok be. Köszönöm nektek nagyon” – írta az elődöntő előtt oldalán Spanic, aki tehát arra buzdította rajongóit, hogy a telefonjukat állítsák át úgy, mintha magyar nézők szavaznának ráLapunk grafikáján bemutatjuk, milyen kiskaput talált Gabriela Spanic /Grafika: Séra Tamás

A TV2 applikációja elvileg nem érzékeli, hogy a szavazó valójában nem innen szavaz, hanem Mexikóból vagy épp Venezuelából.

KAPCSOLÓDÓ
Orbán BEJELENTETTE MA a nagy hírt! Nagyon megszívja az akinek nincs védettségi igazolványa!RÉSZLETEK:

A versenyben elinduló 12 sztár egyike a Blikknek egyenesen gusztustalannak nevezte ezt a helyzetet.

Kérdéseinkkel kerestük a TV2 sajtóosztályát is, ahonnan a másik három döntős szurkolói számára megnyugtató válasz érkezett. Hiába a próbálkozás, semmilyen előnyhöz nem jut Gabriela a hatalmas nemzetközi táborával.

„Korábban azt is biztosra vették, hogy Gabriela Spanic rendelkezik a legnagyobb rajongótáborral, és ő kapja hétről hétre a legtöbb szavazatot, mégis veszélyzónába került, ez a mostani feltételezés is téves. A múlt szombati adás alatt nem nőtt az applikációt letöltők száma jelentősebben, mint a korábbi adások alatt. Semmilyen jel nem utal arra, hogy az említett probléma valós lenne és kijátszották volna a rendszert, ez nem látszott az eredményeken. A nézők továbbá az applikáció mellett sms-ben is szavazhatnak kedvenceikre, amely opció kizárólag Magyarországról érhető el” – tudtuk meg a TV2 sajtóosztályától.

forrás

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Szombaton nyithatnak az éttermek, kocsmák - a kijárási tilalom is rövidül! RÉSZLETEK:
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!