Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

„Szilveszterkor akkora lázadás lesz, élvezet lesz nézni” – kommentelők Orbán bejelentéséről

Mint azt megírtuk, Orbán Viktor hétfőn kora délután Facebook-videóban jelentette be, hogy január 11-ig meghosszabbítják az egy hónapja bevezetett járványügyi intézkedéseket.

Ez érinti az ünnepi időszakot is: a szentestére vonatkozó esetleges enyhítésekről december 21-én döntenek, az azonban már biztos, hogy nyilvános szilveszteri bulikat és utcabálokat idén nem lehet tartani.

“Karácsony jövőre is lesz, most az a fontos, hogy mi is legyünk” – indokolta a döntést a miniszterelnök.

A bejelentésre természetesen azonnal elkezdtek özönleni a kommentek a videó alá. Bár akadtak támogató vélemények is, akik szerint most valóban ez a felelős döntés, mégis inkább az elégedetlenek vannak többségben.

Sokak szerint ezzel még több munkahely sorsa pecsételődött meg, aminek beláthatatlan következményei lesznek. A vakcinát és a továbbra is érvényben hagyott vásárlási idősávot is sokan kritizálták, a szilveszteri bulik betiltása kapcsán pedig többen utaltak a Szájer-botrányra is, kettős mércét emlegetve.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Kiderültek a dolgok! Nincsenek jó híreink, a vírus továbbra is sakkban tartja az országot! ERRŐL TUDNOD KELL:

Néhány idézet a hozzászólásokból:

“Rohadék!! Látszatintézkedések, látjuk 1 hónap alatt semmit sem javult a helyzet. Csak éppen tönkremegy a fél ország! Őket ki fogja kárpótolni, mint minden más normális országban? A korlátozásokért cserébe adni kell és a kieső jövedelmek 70-80%-át”

“Most komolyan azt akarod h szilveszterkor mindenki otthon maradjon? Tudod te mit beszélsz…? Akkora lázadás lesz élvezet lesz nézni”

“És a bezárt munkahelyekkel mi lesz? Az ott dolgozókkal mi lesz?”

“Miattad kerül minden olyan ember utcára aki elveszítette a munkahelyét! Hamis adatokat közöl az egész EU. Bárcsak ne lennétek ti politikusok a világon, akkor talán lenne a világnak lehetősége a ‘jövőre’

“Majd mi is megyünk külföldi bulikba ahogy a haverjaid”

“Ezt akár fél kézzel lógva az ereszen is kibírjuk, nem olyan hosszú idő”

“Hogyan szopass meg egy országot – Tutorial kezdőknek 23. részét láthattuk”

“Az idősávot miért nem törölték el? Legalább azt el kellett volna”

“Sajnos elkerülhetetlen… Talán, ha időben lépett volna a kormány kisebb megszorítás is elég lett volna.”

“Én a kormányon tesztelnem a vakcinát. Ha beválik akkor jó, ha nem az, ország fellélegezhet. :)”

“Így van karácsony jövőre is lesz – normális aki ilyet mond?! Idén meg ne lássam a családomat karácsonykor. Végülis nem a család ünnepe a karácsony. Döntsünk be még 1 iparágat mert én így karácsonyfát biztos nem veszek. Szilveszterkor meg majd nézzük a Sas kabarét… kár, hogy egyesek meg kint hejehujázhatnak külföldön. Vagy vonatkozzon mindenkire vagy senkire a törvény és nem azon kéne agyalgatni, hogy kéne pénzt elsikkasztani és az unióból kivezetni az országot…. szánalmas.”

forrás

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: TRAGÉDIA történt! Elhunyt Delhusa Gjon három hónapos unokájának édesanyja
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!