Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Nagyon rosszul van Pécsi Ildikó – olyanokkal beszélget akik már nem is élnek

Különleges kapcsolat köti össze Pécsi Ildikót és a fogadott fiának tekintett L. Péterfi Csabát. Természetese, hogy Csaba most is azok közé tartozik, akik gondját viselik a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőnek.

A gödöllői Művészetek Házának rendezője akkor sem hagyta magára Ildikót, amikor férjét gyászolta. Most is segíti, amiben tudja. Rengeteg rajongó aggódik a művésznő egészségéért, aki az otthonában lábadozik. A Best magazin megkereste Csabát, hogy a színésznőről érdeklődjön. Arra a kérdésre, milyen állapotban van, szomorú választ adott:

KAPCSOLÓDÓ
Schobert Norbi: Nem a férfi kezdődik 100 kilónál, hanem a vágódisznó

Sajnos nincs jó állapotban. Csaba fiával mindent megteszünk érte. Kórházban volt, de azt kérte, vigyük az otthonába, ami talán biztonságosabb ebben a járványos időszakban – kezdi Csaba. – Mindennap jön hozzá az orvos, rendszeresen kap infúziót, próbáljuk erősíteni. nagyon sokat alszik. Amikor felébred, beszélgetünk, énekelünk, verseket mondunk. De nagyon gyorsan elfárad, és újra elalszik. Álmában gyakran beszél, ilyenkor a szüleit, a férjét és a keresztszüleit emlegeti. Olyanokkal kommunikál, akiket nagyon szeretett, és akik már nincsenek az élők világában. – folytatja a rendező, aki azt is elárulta, hogy a színésznő soha nincs egyedül, éjjel és nappal vigyáznak rá. Köt hölgy váltja egymást, 24 órás szolgálatot ellátva mellette.

KAPCSOLÓDÓ
ORBÁN VIKTOR RENDKÍVÜLI BEJELENTÉSE: Ez mindenkit érint! Erről jó tudni!

– Amikor tudok, megyek. De gyakran olyankor vagyok nála, amikor éppen alszik – magyarázza Csaba, aki próbálja azokra az időszakokra időzíteni a látogatását, amikor Ildikó étkezik, mert az utána következő időszakban jókat beszélgetnek, videókat néznek, mert doppingszerűen hatnak az özvegyre a régi filmek.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!