Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Csalás a lottón? Az 5, 6, 7, 8, 9, 10 számokat húzták ki – vizsgálat indul az ügyben!

A lottószámok igen szokatlan sorozata miatt vizsgálatot indítottak a Dél-Afrikai Köztársaság illetékesei, írja az MTI.

A kedd esti húzás nyerőszámai az 5,6,7,8,9 voltak, a jackpot pedig a 10.

A kihúzott számok páratlan sorozata elképesztette a lottózókat és sokan csalást emlegetnek, mivel 20 ember találta el a jackpottal a számsort. 79 másik pedig jackpot nélkül az öt számot. E húsz szerencsés 5,7 millió rand (110 millió forint) nyereményhez jutott fejenként.

Gratulálunk a ma esti 20 nyertesnek. A számok ugyan váratlanok lehetnek, de látjuk, hogy sok lottózó ezeket játszotta meg

– írták még kedd esti közleményükben.

KAPCSOLÓDÓ
GYÁSZ: Elragadta a halál magyarok kedvencét - Aki az egész gyerekkorunkat tette csodássá! NYUGODJÉK BÉKÉBEN!

Szerdán sok megdöbbent dél-afrikai a közösségi médiában adott hangot azon véleményének, hogy csalás történhetett. A dél-afrikai lottóbizottság  szerdán közölte, hogy páratlan a hat egymás utáni szám kombinációja és vizsgálatot indít a számok húzása ügyében. A szóvivő közölte, ha találnak bármit is, ami hibát okozhatott, akkor bejelentik, jelenleg folyik a vizsgálat.

Az mindennapos lehet, hogy két játékos osztozzon a jackpoton, de nagyon ritka, hogy egyszerre többen. 2003 márciusában volt olyan eset, hogy 33 lottozó osztozott rajta.

KAPCSOLÓDÓ
József Mécseseket lopott a temetőből, mert kikapcsolták nála az áramot – 50 rendbeli, üzletszerű lopással gyanúsítják | 6 évre kerülhet börtönbe!
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!