Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Óriási változás lesz az RTL Klubon, aminek sokan nem fognak örülni

Jelentős változás lesz az RTL Klub hétvégi műsorrendjében, ugyanis a héten kifut három műsoruk is. A csatorna olyan döntést hozott a hétvégekkel kapcsolatban, ami miatt sokan ki fognak akadni.

Várható volt, hogy nemsokára komoly műsorváltozások lesznek a kereskedelmi csatornákon, hiszen az ünnepek közeledtével mindenhol beállnak a filmekre és az ismétlésekre. Úgy tűnik, az RTL Klubon nem is kell már sokat várni erre az időszakra.

December 5-én, szombaton kerül adásba a Scherer Péter főszereplésével készült Apatigris című sorozat első évadának záróepizódja, ami sokkal több izgalmat és fordulatot ígér, mint az előző részek. Az már korábban kiderült, hogy az RTL Magyarország berendelte a széria második évadát, de arról egyelőre nincs hír, hogy mikor érkezhet a folytatás.

KAPCSOLÓDÓ
"Olvassátok el kérlek! Aláírtam a gyermekem halálos ítéletét. MIT TEHETTEM VOLNA? " - élet és halál között lebeg egy 6 hónapos csecsemő

December 6-án, vasárnap lesz az Álarcos énekes fináléja, amiben kiderül, hogy a Zebra, a Röfi, és a Banán közül ki lesz a második évad győztese. Ahogy az előzetesekből láthatjuk, és ezt Csobot Adél és Istenes Bence is megerősítette korábban, hogy egy óriási meglepetés várható az egyik leleplezés során, ami miatt mindenkinek tátva maradt a szája a stúdióban is.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Betörtek a magyar miniszter sárvári otthonába - Óriási erőkkel nyomoz a rendőrség!

Ugyancsak december 6-án, vasárnap este fut ki Friderikusz Sándor vadonatúj műsorának első évada, az Életünk története is, aminek hatodik adásában Járai Mátét és Járai Kírát láthatjuk majd.

Az említett műsorok befejezésével az RTL Klub idén már nem tervez új sorozatokat és műsorokat elindítani, helyettük szombatonként nagy sikerű filmeket fognak adni a korábbi évekből, míg vasárnap az elmúlt évek mozifilmjeinek televíziós premierjei várhatók. Ezzel kapcsolatban a csatorna korábban nagy bejelentéseket tett, amit az alábbi cikkben olvashattok.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!