Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Hatalmas fájdalom: gyászol L.L. Junior és Curtis is

Kis Grófo édesapját, Kozák László Grófot gyászolja L.L. Junior és Curtis is.

Ahogy megírtuk, Kis Grófo mellett az édesapja, Kozák László Grófo is elkapta a koronavírust, majd néhány napra lélegeztetőgépre is került. Bár kezdetben úgy tűnt, hogy javul az állapota, de váratlanul rosszabbodni kezdett, csütörtökön pedig elhunyt. A hír megrázta az országot, a hazai sztárok közül L.L. Junior is szomorúan értesült a tragédiáról.

„Mély fájdalommal értesültünk a tragédiáról, miszerint testvérünk, Magyarország legnagyobb hangú énekese, Grófo az Úrhoz távozott. Részvétünket nyilvánítjuk az egész családja felé. Sokat köszönhet neki a teljes zenésztársadalom, és csak remélni tudjuk, hogy életében is meg tudtuk köszönni neki azokat a boldog perceket, amiket a zenéjével varázsolt nekünk születésnapon, lagzikon, keresztelőkön. Óriási űrt hagyott maga után. Nyugodjon békében” – írta L.L. Junior az Instagram-oldalán megosztott egyik képnél, amelyen az elhunyt mulatóssztárt láthatjuk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

L.L.Junior (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés

Ám nem L.L. Junior volt az egyetlen, akit lesújtott Kis Grófo édesapjának halálhíre. A magyar rapper, Curtis szintén a közösségi oldalán búcsúzott a zenésztől.

„Mély fájdalommal értesültem a tragédiáról. Grófo, a híres roma művész elhunyt. Nyugodjon békében, bratyesz. Részvétem az egész családnak” – írta az Instagram-oldalán Curtis.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés

KAPCSOLÓDÓ
Félholtan találtak Törőcsik Mari fiára
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!