Connect with us

Pénzügy

ATYAÉG! Gáspár Bea hatalmas átalakulása: durván lefogyott, szinte rá se lehet ismerni – fotók

Gáspár Bea hatalmas átalakulása: durván lefogyott, szinte rá se lehet ismerni – fotók

Önmagát legyőzve bizonyította be Gáspár Bea, hogy az ötvenhez közeledve is képes újra lefogyni. Bea egy ideje már egészségügyi problémákkal is küzdött, a klimax tüneteit is egyre erősebben érezte, a súlya pedig rányomta a bélyegét a közérzetére is. Most az edzőteremben büszkén mutatta meg, hogy egy jó start után nem adta fel, és le tudta adni a felesleg nagy részét.

Edzőteremben készültek friss fotók Gáspár Beáról, aki azért állt ebben a számára intim helyzetben kamera elé, hogy bebizonyítsa, képes elérni a célját.

Sokan mondják, írják, hogy persze, nekem könnyű! Ott volt a gastric sleeve műtét, annak a segítségével bármikor le tudok fogyni. Ez egyszerűen nem igaz. Ezek az emberek elfelejtik, hogy a műtét óta meghíztam, és most ezt a túlsúlyt akarom végre teljesen leadni. Nagyon jó úton vagyok, már látom a célt. Ehhez viszont hatalmas elhatározásra, és önuralomra volt szükségem, mert ha nem diétázom, ha nem edzem, ha nem tartok ki, azonnal elindulnak visszafelé a kilók. Így ez nekem nemcsak arról szól, hogy fogyjak, hanem egy nagy próbája az akareterőmnek is! –jelentette ki.

Gáspár Bea sokat fogyott

Gáspár Bea sokat fogyott

 

Bea nem titkolja, hogy nagyon nehezen indult neki ennek az útnak ismét, és ha nem talál rá egy természetes étrend-kiegészítőre, amelynek segítségével – több kudarcba fulladt kísérlet után – el tudott indulni, amely megadta neki a kezdő lökést, valószínűleg ismét feladta volna. Így viszont közel tíz kilóval könnyebb, az egészsége pedig ismét kezd helyreállni, a klimax tipikus tünetei ellenére is jobban érzi magát a bőrében.

Gáspár Bea bomba formában

Gáspár Bea bomba formában

 

Önmagamnak is bebizonyítottam, hogy meg tudom csinálni, és ez baromi jó érzés! Most azt mondom, ha egyszer beindul ez a folyamat, onnantól kezdve kitartással bárki meg tudja csinálni, ha nekem sikerült, mindenkinek menni fog! Pedig nem vagyok már harmincéves, ebben a korban minden nehezebb, másképpen dolgozik a szervezet – mesélte a Bea konyhája házigazdája, aki nem tagadja, volt, hogy elcsábult, de most már az eredmény viszi előre.

Végre újra örömmel tudok belenézni a tükörbe, nem fáj a térdem, ha fel kell mennem egy lépcsőn, nem fulladok ki, és nagyon sok bókot is kapok a külsőmre vonatkozóan. Bátran megmutatom, már nem szorít és nem is vág be sehol az edzős ruhám

–nevetett Bea.

 

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top