Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Utálják a Konyhafőnök nézői Nagy Alexandrát

Sárközi Ákos versenyzője igazi hullámvölgyként élte meg a középdöntőbe jutást.

Múlt hét pénteken eldőlt, hogy ki lesz az a hat versenyző, akit Sárközi Ákos magával visz a középdöntőbe. Ketté is választotta őket, így kialakultak a 3-3 fős csapatok, akik szembeszállnak Rácz Jenő amatőr séfjeivel.

A zsűri nem akármilyen helyzetbe dobja be a versenyzőket, akik az RTL Klub stúdiójában belecsöppennek egy lánybúcsúba. Az előzetesből már kiderült, hogy Hujber Feri feszülten ismét túl fogja pörgetni magát, míg Fördés Zé és a két Michelin-csillagos séf beáll bartendernek.

 

 

Nagy Alexandra is továbbjutott pedig az elején nem sokan hittek benne. A végére valóban összekapta magát, de addig minden megtörtént vele, ami megtörténhet: amelyik ujját csak lehetett azt elvágta, pánikolt, elájult, hisztizett.

A nézők kettészakadnak, mert van, aki kedveli őt, de sokan nagyon nem szeretik és kis királylányként tekintenek rá, aki nem való a versenybe. Sárközi Ákosnak mindenesetre bizonyított, szóval ott lesz a középdöntőben.

Közben a versenyzők beszéltek is arról, hogy milyen volt az első hét kálváriája.

„Mind olyan jellegű feladtok voltak ezek, mint egy szívműtét, nem tudom hol kezdjem, nem tudom van-e alap tudásom ehhez. Valami csoda folytán az én betegeim életben maradtak”

– nyilatkozta Nagy Alexandra, aki főleg a váratlan helyzetek miatt borult ki.

 

 

Alexandra Serbán Attilával és Hódi Pamelával került egy csapatba. Előbbivel jó párost alkottak eddig, szóval a lendülte valószínűleg meg fog maradni, a többi meg majd kiderül.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!